Srpska proja među 50 najboljih hlebova sveta! Otkrijte zašto je ovo domaće jelo osvojilo srca i tanjire širom sveta
CNN, poznata američka televizijska mreža, nedavno je iznenadila svet uvrštavajući srpsku proju na prestižnu listu 50 najboljih hlebova na svetu.

Ovo „sirotinjsko jelo“, kako je često nazivano, sada je dobilo međunarodnu reputaciju kao „omiljeni pratilac raskošnih gulaša od mesa“.
U svom opisu, ističe se da su „topli parčići srpske proje, ili kukuruznog hleba, omiljeni pratioci raskošnih srpskih gulaša od mesa“. Ova rečenica dočarava harmoniju ukusa koja nastaje kada se ova tradicionalna hrana servira toplo iz rerne.
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Caka iskusnih domaćica za najmekšu i najvazdušastiju proju koja se ne mrvi: U smesu samo dodajte 2 tajna sastojka
Ono što je najbitnije jeste da dobijete mekanu proju koja se neće mrviti i koja će duže ostati sveža
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Caka iskusnih domaćica za najmekšu i najvazdušastiju proju koja se ne mrvi: U smesu samo dodajte 2 tajna sastojka
Ono što je najbitnije jeste da dobijete mekanu proju koja se neće mrviti i koja će duže ostati sveža
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Caka iskusnih domaćica za najmekšu i najvazdušastiju proju koja se ne mrvi: U smesu samo dodajte 2 tajna sastojka
Ono što je najbitnije jeste da dobijete mekanu proju koja se neće mrviti i koja će duže ostati sveža
Mleveni kukuruz, osnovni sastojak proje, pruža blagi slatkasti kontrast slanim dodacima poput kajmaka i čvaraka, što je, kako se navodi deo njenog autentičnog šarma.
Ovaj čuveni kukuruzni hleb iz Srbije sada se ponosno izdvaja među globalnim kulinarskim legendama, stajući rame uz rame sa francuskim bagetima, meksičkim tortiljama, turskim đevrecima i mnogim drugim slavnim hlebovima širom sveta.

I Rusi poste pred Uskrs, ali po drugačijim pravilima nego mi: Ovo su ključne razlike, jedna će vas zaprepastiti!
Uskršnji post za pravoslavne vernike počeo je 3. marta i traje do 19. aprila

Slavimo Prepodobnog Vasilija Ispovednika: Prema verovanju, danas bi trebalo uraditi jedno
Srpska pravoslavna crkva (SPC) i njeni vernici danas odaju počast Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku.

Kada prelazimo na letnje računanje vremena?
Letnje računanje vremena ove godine počinje 30. marta.

Stambeni krediti za mlade - ovo je sledeći korak: Detaljan vodič kako da se prijavite i šta da očekujete
Usvojen je Zakon o garantnoj šemi i subvencionisanju dela kamate za kupovinu prve nekretnine za mlade u Srbiji

Tri puta ga zmija šarka ujedela za istu nogu i sve je - preživeo: Laza iz Boleča je čovek fenomen, evo kako se izborio sa opasnim otrovom i stekao "imunitet" (FOTO)
Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca.
Komentari(0)