Ovo je opština u Srbiji u kojoj raste broj preduzeća i privatnih preduzetnika

10:00

Aktuelno 0

Čajetina ima povoljan privredni ambijent

Ovo je opština u Srbiji u kojoj raste broj preduzeća i privatnih preduzetnika
Rina

Na osnovu javno dostupnih podataka objavljenih na sajtu Agencije za privredne registre, u periodu poslednjih nekoliko godina zabeležen je rast broja preduzeća koja rade na teritoriji opštine Čajetina.

- Na osnovu dostupnih informacija Inovacioni biznis centar Zlatibor je izvršio analizu podataka vezanih za sledeće oblasti: broj aktivnih preduzeća, broj preduzetnika, broj zaposlenih i nezaposlenih, ukupan prihod preduzeća, potvrdjeno je za agenciju RINA.

Broj registrovanih preduzeća polovinom 2023. iznosio je 294 registrovana društva sa ograničenom odgovornošću, što je rast od 22.5% u odnosu na posmatranu 2020. godinu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Isti trend rasta broja preduzetnika je takođe izražen, tako da je u istom posmatranom periodu, a do polovine 2023. godine je bilo registrovano 1250 aktivnih preduzetnika, što je rast od 30% procenata u odnosu na 2020. godinu.

 

jahački klub

Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)

Aktuelno

15:00

29 april, 2024

Od malih nogu zaljubljena je u konje, a sada je ljubav prema ovim plemenitim životinjama odlučila nesebično da prenese i na druge. Ema Božanić iz Gornjeg Milanovca ima samo 17 godina i već je započela svoj "biznis". Prvo je na porodičnom imanju osnovala je Jahači klub, a kasnije se preselila na veći prostor u selo Preljina kod Čačka. Tu sve ljubitelje plementih životinja upoznaje sa svojim konjima Zekom, Cigom, Vihorom i Zebom.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading