VOZAČI KONAČNO MOGU DA ODAHNU Počeli radovi na izgradnji nove benzinske stanice na autoputu "Miloš Veliki", poznato je i na kojoj lokaciji

13:00

Aktuelno 0

Reč je o drugom maloprodajnom objektu NIS-a na auto-putu „Miloš Veliki“ koji će poslovati pod Gazprom brendom.

autoput Miloš Veliki
Rina

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, i zamenik generalnog direktora kompanije NIS, Vadim Smirnov, obišli su danas lokaciju na kojoj su započeti radovi na izgradnji benzinske stanice „Sokolići 2“. Reč je o drugom maloprodajnom objektu NIS-a na auto-putu „Miloš Veliki“ koji će poslovati pod Gazprom brendom. Nova benzinska stanica nalaziće se u blizini Čačka, u smeru od Preljine prema Beogradu, a završetak radova očekuje se do kraja tekuće godine.

autoput Miloš Veliki Rina
 

Najnovija benzinska stanica NIS-a biće izgrađena prema najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima i predstavljaće jedan od najmodernijih objekata u maloprodajnoj mreži NIS-a. Između ostalog, posedovaće vrhunsku digitalnu tehnologiju, kao i četiri „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje svih vrsta derivata. Pored toga, potrošače očekuje raznovrsna gastronomska ponuda kao i bogat izbor robe široke potrošnje koja je dostupna u okviru Drive Café restorana. Za izgradnju ovog savremenog objekta NIS će izdvojiti više od 4,5 miliona evra, a kako bi svojim potrošačima obezbedila vrhunski kvalitet usluga i najbolje korisničko iskustvo, na najnovijem maloprodajnom objektu NIS-a biće angažovano 24 zaposlenih.

autoput Miloš Veliki Rina
 

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, izrazio je zadovoljstvo zbog izgradnje novog modernog objekta kompanije NIS.

„Nakon dve godine od puštanja u rad benzinske stanice “Sokolići 1”, danas obilazimo drugi maloprodajni objekat, “Sokolići 2”. Reč je o osmom maloprodajnom objektu NIS-a na teritoriji Čačka. , rekao je Todorović.

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

Komentari(0)

Loading