"ŽIVIM U HAREMU SA 147 ŽENA, MOJ MUŽ JE SULTAN" Najbogatija Srpkinja udata je za ARAPSKOG MILIONERA i evo kako joj muž izgleda

Lepote Srbije

13:00

Aktuelno 0

Bivša Miss Jugoslavije i jedna od najbogatijih Srpkinja Jelena Bin Drai 15 je godina u braku sa šeikom Saidom Bin Draijem. Krunu njihove ljubavi, kojoj su zli jezici predviđali brzi kraj, čine njihovo četvoro dece.

"ŽIVIM U HAREMU SA 147 ŽENA, MOJ MUŽ JE SULTAN" Najbogatija Srpkinja udata je za ARAPSKOG MILIONERA i evo kako joj muž izgleda
Printscreen/Instagram

Najmlađeg sina Rašida, Jelena je rodila u julu 2021. godine, pa su tako ćerka Asya i sinovi Hilal i Hamdan dobili pojačanje.

Bivša misica u jednom je intervjuu otkrila detalje tajnog venčanja koje je zapalilo javnost kada se za njega saznalo. Celu njihovu ljubav obeležio je i jedan broj.

‘Venčali smo se 4. aprila u četiri poslepodne. Izlazili smo četiri godine, Saeedov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece’, ispričala je u intervjuu za Hello.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Zbog velikog interesovanja javnosti, brak su sklopili u najvećoj tajnosti krajem decembra 2007. godine u kući Saidovog oca uz prisustvo najbližih članova porodice.

 

 

Svadbena ceremonija za 300 gostiju, koji su pristigli iz svih krajeva sveta, organizovana je u aprilu. Ispoštovali su brojne običaje, kako arapski, tako i srpske. Mladoženja je pucao u jabuku, koju je pogodio iz trećeg pokušaja, a Jelenin je brat Peđa ‘prodao’ mladu.

Imala je venčanicu od svile i čipke, a držala se običaja pa je nosila nešto novo, nešto staro, nešto tuđe, nešto plavo i crveno. Svadbena je torta bila napravljena u obliku tri velike kugle naslagane jedna na drugu, povezane cvećem, a težila je više od trideset kilograma.

Venčanje se slavilo tri dana, a mladenci su na kraju goste počastili izletom u pustinju.

Iako njen život danas zvuči poput moderne bajke, počeci nisu bili ni približno tako glamurozni. Rođena je kao Jelena Jakovljević u mestu Žabalj nedaleko od Novog Sada, a poznata je postala kad je 1998. proglašena za Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss interneta. Tada je ušla u istoriju osvojivši tri od pet titula na jednom izboru lepote.

 

 

Nekadašnja manekenka često nailazi na komentare da je "jadnica u haremu", na koje se osvrnula nazvavši sebe 'povampirenom Hurem'.

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla - kazala je nekadašnja mis, koja se osvrnula i na komentare o tome kako živi u - haremu.

- Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan - rekla je Jelena kroz smeh, pa otkrila kako izgleda njen život u Dubaiju, piše Telegraf.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading