TRIK OD NULA DINARA Nećete potrošiti više struje nego inače, a kuća će vam biti mnogo toplija

20:00

Aktuelno 0

Verovali ili ne, ali jedna mala promena u domu može da učini da vaš prostor postane mnogo topliji. Najbolje od svega jeste to što ne zahteva apsolutno nikakvo trošenje struje.

TRIK OD NULA DINARA Nećete potrošiti više struje nego inače, a kuća će vam biti mnogo toplija
Shutterstock

Naime, stručnjaci su otkrili o kakvom triku, i to potpuno besplatnom, je reč. Potrebno vam je samo malo truda i kreativnosti.

Šta je potrebno da uradite?

Potrebno je da premestite nameštaj i napravite novi "raspored" u prostorijama, jer veliki komadi nameštaja ispred radijatora blokiraju prolazak toplog vazduha i upijaju ga. U prevodu, grejete kauč, a ne ljude koji na njemu sede, kao ni ostatak sobe.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Mnogi ne znaju da je pomeranje nameštaja najjednostavniji i potpuno besplatan način da kuća bude toplija. Na taj način ćete uštedeti i na računima za električnu energiju - rekao je jedan od stručnjaka.

- Sofe, trosedi, stolovi i police za knjige mogu da apsorbuju toplinu radijatora i da joj ne dozvole da cirkuliše sobom. Pomeranje velikih komada nameštaja tako da se ne nalaze ispred ili oko radijatora će omogućiti da prostorije budu toplije - dodao je drugi.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici. Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading