TRIK OD NULA DINARA Nećete potrošiti više struje nego inače, a kuća će vam biti mnogo toplija

20:00

Aktuelno 0

Verovali ili ne, ali jedna mala promena u domu može da učini da vaš prostor postane mnogo topliji. Najbolje od svega jeste to što ne zahteva apsolutno nikakvo trošenje struje.

grejanje
Shutterstock

Naime, stručnjaci su otkrili o kakvom triku, i to potpuno besplatnom, je reč. Potrebno vam je samo malo truda i kreativnosti.

Šta je potrebno da uradite?

Potrebno je da premestite nameštaj i napravite novi "raspored" u prostorijama, jer veliki komadi nameštaja ispred radijatora blokiraju prolazak toplog vazduha i upijaju ga. U prevodu, grejete kauč, a ne ljude koji na njemu sede, kao ni ostatak sobe.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Mnogi ne znaju da je pomeranje nameštaja najjednostavniji i potpuno besplatan način da kuća bude toplija. Na taj način ćete uštedeti i na računima za električnu energiju - rekao je jedan od stručnjaka.

- Sofe, trosedi, stolovi i police za knjige mogu da apsorbuju toplinu radijatora i da joj ne dozvole da cirkuliše sobom. Pomeranje velikih komada nameštaja tako da se ne nalaze ispred ili oko radijatora će omogućiti da prostorije budu toplije - dodao je drugi.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici. Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading