SRBI ČEŠĆE IDU KOD ASTROLOGA NEGO U CRKVU! Više veruju u zvezde nego u Boga! Evo zašto to rade: Razlozi su ŠOKANTNI!

Lepote Srbije

12:00

Aktuelno 0

Postali smo sujeverni vernici kako bi neki rekli, a evo šta kažu teolozi.

SRBI ČEŠĆE IDU KOD ASTROLOGA NEGO U CRKVU! Više veruju u zvezde nego u Boga! Evo zašto to rade: Razlozi su ŠOKANTNI!
Shutterstock

Nije previše čudno ali je zabrinjavajuće kakvim nas sve sredstvima danas zavode i čime nas "bombarduju" ne bi li oštetili onu klicu religioznosti koja leži duboko usađena u nama. Porodica sve manje, a škola nedovoljno usmerava na crkvu i crkveni život. Sve je prisutnija vera u idole, novac, moć, vračare, slavu, iako je sve u suprotnosti sa učenjem crkve.

Veliki broj građana Srbije, svih vera i nacija, odlazi i traži pomoć kod „lažnih učitelja, a to su astrolozi, vračare i njima slični, upozoravaju teolozi.

Ogroman broj Srba traži pomoć kod astrologa, pa češće posećuju njih nego crkvu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Astrolozi nude razne usluge, njihove cene su raznolike, a raspon je od 10 do 100 evra, dok odlazak u crkvu na liturgiju ili molitvu ne košta ništa. Teolog Miloš Stojković ne može sa sigurnošću da kaže da više ljudi odlazi kod astrologa nego u crkvu, ali smatra da ipak veliki broj njih to čini.

– Sa sigurnošću vam mogu reći da, nažalost, ogroman broj žitelja Srbije, svih vera i nacija, odlazi i traži pomoć kod lažnih učitelja, a to su astrolozi. Mi još u Svetom pismu i starim svetim knjigama imamo naznačeno da će se pojaviti lažni proroci i lažni učitelji kojima nikako ne smemo verovati, upravo jedni od lažnih učitelja su astrolozi, vračare i njima slični – objašnjava Miloš Stojković.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading