IZGRADNJA VELIKOG TRŽNOG CENTRA U ČAČKU Investicija vredna preko 50 miliona evra, a nova zaposlenja biće obezbeđena za 700 ljudi

J. K.

10:08

Aktuelno 0

Na kompleksu nekadašnjih fabrika PKS "Lateks" i "Prvi maj" u blizini centra grada biće izgrađen poslovni objekat "BIG Čačak", a investitor će biti ogranak izrealske kompanije koja je gradila veliki tržni centar u Kragujevcu.

IZGRADNJA VELIKOG TRŽNOG CENTRA U ČAČKU Investicija vredna preko 50 miliona evra, a nova zaposlenja biće obezbeđena za 700 ljudi
Foto: Rina

 

Vrednost celokupne investicije iznosiće oko 50 miliona evra, a na ovaj način biće obezbeđeno ukupno oko 700 novih radnih mesta. Tržni centar prostiraće se na preko 30.000 metara kvadratnih i imaće 520 parking mesta na otvorenoj površini.

Otvaranje prvog od dva bloka tržnog centra planirano je za proleće 2024. godine, a u ovom poslovnom objektu biće smeštene trgovinske radnje najpoznatijih svetskih brenodva.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Javna prezentacija trajala je do 26. avgusta u prostorijama Gradske uprave za urbanizam grada Čačka, svakog radnog dana od 8-14 časova uz prisustvo predstavnika stručne službe, u centralnom holu zgrade Grada i na sajtu grada Čačka,.www.cacak.org.rs. Urbanističkim projektom obrađuje se prostor u površini od 57.640 metara kvadratnih koji je do sada razrađivan Planom generalne regulacije „Industrijska zona, kompleksi bolnice i kasarne“, rečeno je u Gradskoj upravi za urbanizam.

Prostor koji je predmet razrade lociran je istočno od gradskog centra, u direktnom kontaktu sa desnom obalom reke Zapadne Morave. Određen je saobraćajnicama po obodu, odbrambenim nasipom reke Zapadne Morave i regulisanim koritom Lozničke reke. Drugi deo pomenutog kompleksa se nalazi sa južne strane, a povezan je sa predmetnim prostorom preko Lozničke reke na kojoj postoje prelazi, kako kolski tako i pešački.

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading