Spas za ruže nalazi se u vašoj kuhinji: Zaboravite na razne bube, apsolutno je bezopasno i imaćete najlepše cveće
Spas se krije u vašem frižideru.

Da bi se sprečilo oštećenje latica ruže, ovo rešenje ne uključuje oštre pesticide. I najbolje od svega, spas se krije u vašem frižideru. Možete koristiti obično mleko. Dovoljno je rastvoriti ga u vodi, u odnosu 1:3 (npr. decilitar mleka na 3 decilitra vode) i napuniti bocu sa raspršivačem.
Poprskajte ovo rešenje direktno na vaške i biće delotvorno protiv raznih buba i insekata. Najbolje bi bilo da ih „uhvatite“ u početnoj fazi razvojnog ciklusa, pre nego što formiraju brojne kolonije na vašim ružama, kalama ili drugim cvetnim biljkama.
S obzirom da je apsolutno bezopasno, ovo rešenje možete primeniti i na povrće u bašti. Ako su se greške već pojavile, ne brinite, samo treba da ponovite ovaj tretman nekoliko puta. Čisto mleko su probali i mnogi baštovani, posebno oni koji mogu da dobiju organsko i tvrde da podjednako dobro deluje, prenosi 24sedam.rs.
Možda vas zanima:

Ruže u proleće „nahranite“ ovom mešavinom i cvetaće kao kao lude celo leto
Ruže su spremne za veličanstveno cvetanje krajem maja, ali samo ako se pravilno prihranjuju, jer temperature rastu iz dana u dan. Sunčeva svetlost može iscrpiti esencijalne hranljive materije iz zemlje, što dovodi do manjeg broja pupoljaka ruže lošijeg kvaliteta.

Pored ruža samo zasadite ovo i nemojte se brinuti štetočina: Već sve imate u kuhinji i odmah možete krenuti, a biće zdrave i bujaće neverovatno
Baštovani savetuju da primenite ovaj trik kako biste zaštitili vaše ruže i kako bi one bujale neverovatno.
Možda vas zanima:

Ruže u proleće „nahranite“ ovom mešavinom i cvetaće kao kao lude celo leto
Ruže su spremne za veličanstveno cvetanje krajem maja, ali samo ako se pravilno prihranjuju, jer temperature rastu iz dana u dan. Sunčeva svetlost može iscrpiti esencijalne hranljive materije iz zemlje, što dovodi do manjeg broja pupoljaka ruže lošijeg kvaliteta.

Pored ruža samo zasadite ovo i nemojte se brinuti štetočina: Već sve imate u kuhinji i odmah možete krenuti, a biće zdrave i bujaće neverovatno
Baštovani savetuju da primenite ovaj trik kako biste zaštitili vaše ruže i kako bi one bujale neverovatno.
Možda vas zanima:

Ruže u proleće „nahranite“ ovom mešavinom i cvetaće kao kao lude celo leto
Ruže su spremne za veličanstveno cvetanje krajem maja, ali samo ako se pravilno prihranjuju, jer temperature rastu iz dana u dan. Sunčeva svetlost može iscrpiti esencijalne hranljive materije iz zemlje, što dovodi do manjeg broja pupoljaka ruže lošijeg kvaliteta.

Pored ruža samo zasadite ovo i nemojte se brinuti štetočina: Već sve imate u kuhinji i odmah možete krenuti, a biće zdrave i bujaće neverovatno
Baštovani savetuju da primenite ovaj trik kako biste zaštitili vaše ruže i kako bi one bujale neverovatno.

Evo da li su zdravije breskve ili kajsije: Jedan veoma bitan vitamin je ključna stvar u celoj priči
Svi ih volimo, obe su simbol leta i obe su neverovatno ukusne.

Kao avionska pista: Ovako izgleda najmodereniji auto-put u Srbiji - na Moravskom koridoru trenutno radi preko 4.000 radnika sa oko 2.000 mašina
Najširi i najmoderniji auto – put – Moravski koridor, saobraćajna žila kucavica centralne Srbije, brzim tempom napreduje ka zapadu naše zemlje. Radovi na Sektoru 3 od Adrana do Preljine u punom su jeku.

Skoro da mu ne trebaju zalivanje i đubrenje: Najlepša letnja biljka gotovo da se neguje sama, a daje predivne cvetove
Ako tražite biljku koja traži malo pažnje, a zaista pruža mnogo, prelepi kosmos je pravi izbor. Ovo elegantno, nežno cveće poreklom iz Meksika ukrašava vrtove i terase širom sveta i cenjeno je zbog izdržljivosti, raskošnih boja i jednostavne nege.

Ovo voće koje štiti od vrućine donosi ogromne prednosti: Kad čujete šta sve radi, odmah ćete ga pojesti
Ove namirnice, iako uglavnom voće i povrće, uključuju i jednu možda iznenađujuću stavku

Srpski specijalitet na 2. mestu! Na vrhu nove liste 100 najboljih jela za doručak na svetu je turski "kahvalti"
Poznata platforma Taste Atlas objavila je u junu 2025. spisak najboljih svetskih "fruštuka", a u samom vrhu, na drugom mestu, našao se jedan od dragulja srpske kuhinje.
Komentari(0)