UPOZORENJE VOZAČIMA Oprez tokom prolaska ovim deonicama

M. M.

15:11

Aktuelno 0

"Putevi Srbije" upozoravaju da raskvašenog snega ima mestimično do 5 centimetara na teritoriji Novog Pazara. Preporučuje se oprezna vožnja

UPOZORENJE VOZAČIMA Oprez tokom prolaska ovim deonicama
Shutterstock

 

JP "Putevi Srbije" saopštavaju da su najopterećeniji putni pravci I prioriteta/A kategorije održavanja prohodni i da nema snega.

Državni putevi II prioriteta/B kategorije održavanja su prohodni i nema snega.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Novog Pazara. Preporučuje se oprezna vožnja.

Napomena za Zaječar: Sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima.

Najviše ih ima na putu I B 34 (Đerdapska magistrala), na II A 221 (klisura Korenatac), na II A 222 (Babin Zub) i na II A 217 (Klisura Bovan), gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

 

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading