VOZILO ZAVRŠILO U KANALU NA IBARSKOJ MAGISTRALI Saobraćajna nezgoda u Preljini, vozač izgubio kontrolu i sleteo sa puta

Jelena Vamović

15:52

Aktuelno 0

Tokom popodnevnih časova na Ibarskoj magistrali u mestu Preljina došlo je do saobraćajne nezgode kad je iz još neutvrđenih razloga putničko vozilo sletelo sa puta i završilo u kanalu. 

VOZILO ZAVRŠILO U KANALU NA IBARSKOJ MAGISTRALI Saobraćajna nezgoda u Preljini, vozač izgubio kontrolu i sleteo sa puta
rina.rs

 

„Vozač je odjednom izgubio kontrolu nad autom, skrenuo sa puta i uleteo u kanal. Pretpostavlja se da se to desilo zbog neprilagođene brzine, ili mu je možda pozlilo za volanom“, rekao je za RINU jedan od očevidaca koji se u trenutku nezgode takođe našao na toj deonici.

U ovom udesu nisu učestvovala druga vozila, a muškarac koji je upravljao putničkim vozilom koje je završilo u kanalu nije teže povređen.

Inače, Preljina je jedna od najrizičnijih tački na Ibarskoj magistrali, jer usled neprilagođene brzine i velikog protoka vozila često dolazi do incidenata u saobraćaju.

 

(Izvor: Rina.rs)

Vladika Atanasije

SNAŽNA PORUKA VLADIKE ATANASIJA Veoma je važno je da poslušamo ove reči!

Aktuelno

16:00

4 maj, 2024

Prijepolje – Episkop mileševski Atanasije uputio je, iz manastira Mileševe, vaskršnju poruku svom vernom narodu Mileševske eparhije, ali i svim ljudima dobre volje svuda u svetu. U pastirskoj poruci Episkop Atanasije je, pored ostalog, rekao da smo ušli u najznačajnije dane u godini, praznik Vaskrsenja Hristovoga, u događaj kojim je Hristos započeo naše, čovečansko, vaskrsavanje, u događaj koji preinačuje način života, preobražava svet i istoriju.

Komentari(0)

Loading