SNEG NAPRAVIO PROBLEME U OVOM GRADU Bahati vozači parkirali automobile na ulici, mašine nisu mogle da prođu i očiste put

Jelena Vamović

14:26

Aktuelno 0

Na teritoriji oštine Nova Varoš formiran je snežni pokrivač visine oko 20 centimetara, a nadležne ekipe su na terenu i raščišćavaju puteve na gradskom i seoskom području.

SNEG NAPRAVIO PROBLEME U OVOM GRADU Bahati vozači parkirali automobile na ulici, mašine nisu mogle da prođu i očiste put
rina.rs

 

Najteža situacija je u udaljenim planinskim selima, gde su u čišćenje uključeni traktori sa vozama. U gradskom području normalno funkcionisanje putarima onemogućuju nesavesni pojedinci.

„Trudimo se da očistimo sve puteve, kao i centralne ulice, ali to je bilo nemoguće jer su mnoga vozila bila nepropisno parkirana i mašine nisu mogle normalno da prolaze. Apelovali smo i zamolili građane da sklone svoje automobile. Osim toga sneg nije doneo veće probleme na teritoriji naše opštine“, rekao je za RINU Radosav Vasiljević predsednik opštine Nova Varoš.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Na ruku putarima ide i prestanak padavina, pa se u ovoj opštini podno Zlatara očekuje da svi putevi i drugog prioriteta u narednih nekoliko sati potpuno čisti.

Prvi snežni pokrivač ove godine zadržao se i na području Ivanjice, ali nije izazvao veće probleme.

 

(Izvor: Rina.rs)

čačak

Dragiša poveo unuke kod malog Radoja da upoznaju dečaka borca: Privrednik iz Požarevca sam se javio da izgradi kuću za namučenu porodicu i tako im pomogne - veliko bravo

Aktuelno

18:00

12 jun, 2024

Priča o teškoj sudbini dečaka Radoja iz sela Katrga kod Čačka proteklih dana obišla je Srbiju i region. Da pomogne javilo se dosta dobrih ljudi, a Dragiša Tomić privrednik iz Požarevca i lično je došao u malo pomoravsko selo kako bi n manje, ni više već sagradio kuću za ovu napaćenu porodicu, ali i štalu, koju mali domaćin Radoje toliko priželjkuje.

Komentari(0)

Loading