MNOGI NE ZNAJU: Čemu služi metalni deo na omotu salame VIDEO

Kad vidite čemu služi metalni deo na omotaču parizera, konzumacija suhomesnatih proizvoda biće još lepša.

salama
Shutterstock

Koliko puta ste se iznervirali zbog omotača u kojem se nalazi vaša omiljena salama? Često se dešava da salamu ili druge suhomesnate proizvode ne možemo tako lako da izvučemo iz omotača i isečemo kako treba.

Svi smo mislili da metalni delovi, koji se nalaze sa obe strane, služe da se proizvod pričvrsti, a sada se pojavio snimak koji je otkrio pravu funkciju metalnih delova.

Mnogi su bili iznenađeni kada su videli trik koji olakšava život i "čuva živce". Jedan snimak sa Instagrama pokazao je da metalni deo služi da se omotač uvija.

Drugima rečima, kada želimo da isečemo parizer, potrebno je da zavrnemo metalni deo i na taj način će ostatak parizera "izaći", bez potrebe se seckanjem omotača.

"Ne mogu da verujem", "Imam 35 i sad saznajem za ovo", "Koje je ovo olakšanje", "Mislim da mnoge namirnice treba da imaju uputstvo za korišćenje", "Izluđuju me parizeri, zbog toga uvek isečem sve i stavim u kutiju", "Odličan trik", "Ovo olakšava život", "Neću se više nervirati kad spremam sendviče", pisali su mnogi.

Mondo

Hajdučka česma

DOGODILO SE ČUDO Koncert Bijelog dugmeta kod Hajdučke česme se PAMTI I DANAS

Zanimljivosti

21:00

19 maj, 2024

Koncert kod Hajdučke česme je koncert najpopularnijeg rok sastava u Jugoslaviji — Bijelog dugmeta. Koncert je održan 28. avgusta 1977. godine u beogradskom parku Topčider, u blizini Hajdučke česme. Bio je to najveći rok koncert do tada održan na prostoru bivše Jugoslavije. Mnogi rok kritičari smatraju da takav muzički događaj, po svom značaju, atmosferi i velikoj energiji verovatno više nikada neće biti ponovljen.

Komentari(0)

Loading