PRELEPA CRNKINJA Peva pesmu o KOSOVU i obožava Srbiju, ali na uvrede je oštro odgovorila!

Lepote Srbije

21:00

Zanimljivosti 0

Stela Muleka, prelepa dedvojka iz Konga, postala je inspiracija i simbol ljubavi prema Srbiji.

Crnkinja u Srbiji
Printscreen/Youtube

Stela je došla u Srbiju na studentskoj razmeni i zavolela našu kulturu i muziku. Učila je srpski jezik kako bi upisala master na fakultetu i postala deo naše zajednice.

Stela je zajedno sa proslavljenim trubačem Dejanom Petrovićem maestralno otpevala pesmu “Ej, dragi, dragi” (poznatu kao “Kosovski božuri”). Iako je Kosovo osetljiva tema za mnoge Srbe, Stela je svoju interpretaciju posvetila ogromnoj ljubavi prema Srbiji. Otpevala je pesmu inspirativno i hrabro, izazvala je mnogo pozitivnih ali i neke komentare koji su aludirali na njenu boju kože.

Kada su je pojedinci na mrežama napali zbog izvođenja srpske pesme, Stela se oglasila na svom Instagram profilu. Napisala je da je učila srpski jezik, plakala jer nije dovoljno dobro znala jezik, ali je položila sve ispite na srpskom jeziku. Takođe je istakla da nije iz Amerike, već iz Afrike, i da nije došla u Srbiju kao migrant. Stela je ponosno istakla da ostaje ovde i da voli Srbiju.

Njena poruka je bila jasna: "Izvinjavam se ako želite da vaša snajka ima plave oči i zlatnu kosu. Ja imam tamne oči i tamnu kosu i ostajem ovde!

Stela Muleka je primer da ljubav prema kulturi i zemlji ne poznaje granice niti boju kože. Njena hrabrost i odanost Srbiji su inspiracija i za sve nas.

kolekcija maketa automobila

KAKVA KOLEKCIJA Slobodanu samo za FIĆU bilo je potrebno čak 700 dana ali NIJE ODUSTAO!

Zanimljivosti

16:00

30 april, 2024

Užice - Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

Komentari(0)

Loading