Dragan iz Zagorice nadaleko je poznat po uzgaju svinja, pa za rođendan dobio tortu u obliku - praseta

Nesvakidašnji rođendanski poklon

prase
rina

 Dragan Jovanović iz sela Zagorica kod Topole jedan je od retkih koji u teška vremena nije odustao od uzgoja svinja, a sada kada je velika potražnja zbog smanjene ponude konačno je dočekao svojih pet minuta. Da voli ono što radi i da je na to ponosan, pokazuje i neobična rodjendanska torta koju je dobio za rođendan. Ona je bila ni manje, ni više već u obliku - praseta.

- Dragan je poljoprivrednik, ponosno ističe da je čovek seljak. Bavi se uzgojem domaćih životinja. Dominiraju svinje čije meso i prerađuje tako da kod njega na imanju možete uživati u mirisima i ukusima domaće hrane, tu se ne zna šta je od čega ukusnije, jer taj čovek sve radi s ljubavlju, on uživa u tome i uspeh je zagarantovan. Zato smo odlučili da ga iznenadimo tortom u obliku praseta“, kaže Draganov prijatelj.

Torta u obliku praseta bila je pravo iznenađenje za njegov rođendan ali je s obzirom na posao koji radi sasvim opravdana. Međutim, natpis uz tortu „potrefilo se“ ima posebno tumačenje.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

prase rina

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Dragan ima uzrečicu ‘potrefilo se’ i to možete videti kod njega na fejsbuk profilu svaki put kada postavi neku objavu u kojoj promoviše svoje suhomesnate proizvode. Ta njegova uzrečica je toliko česta da smo i mi njegovi prijatelji i pratioci na društvenim mrežama počeli da je izgovaramo i da ga pominjemo kada nam praseće pečenje uspe kao i njemu“, pričaju Draganovi prijatelji.

Dragan u svom kraju važi za jednog uglednog domaćina. Koliko ga ljudi vole i poštuju dokaz je nekoliko desetina gostiju na proslavi rođendana i više stotina čestitki.

Neobičnu, ali svakako prelepu tortu za Dragana pripremila je Jasna Stojadinović iz Kloke.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading