ŠTA ZNAČI KADA SANJATE PREMINULU OSOBU: Ovo su poruke koje nam naši bližnji šalju kroz snove

Lepote Srbije

13:00

Zanimljivosti 0

Ako niste znali, u našem narodu je rasprostranjeno široko mišljenje da kada sanjate preminulu osobu i još ako vam je bila bliska, znači da ona želi da vam nešto poruči, a evo šta sve to može da znači!

ŠTA ZNAČI KADA SANJATE PREMINULU OSOBU: Ovo su poruke koje nam naši bližnji šalju kroz snove
Shutterstock

Naši voljeni koji su preminuli često nam se pojavljuju u snovima. Često je to, zato što nam mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku.

Da li vas je nekada posetio neko od vaših najmilijih u snovima, a nedavno je preminuo? Da li ste se pitali šta to znači?

Pokušavaju da kažu da je sve u redu.

Stručnjaci kažu da naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas.

Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do ’’druge strane’’. Posećivati će vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svetlosti ili određenom pesmom na radiju.

Pokušavaju da vam stave do znanja da će uvek biti tu da vas podrže u svemu.

Možete videti vaše voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju.

Hoće da vam kažu da vas vole!

Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas.

A, možda vas i upozoravaju!

Ako hoće da vas upozore na nešto, pojaviće se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno. Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smete da ignorišete.

Nekada ne progovaraju ni reč.

Možda će se samo nasmejati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

Niste jedini – ovi snovi su česti i normalni

Ovi snovi se dešavaju svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a hteli biste da doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe.

@lepotesrbijee Da li ste znali gde se nalazi rodna kuća Vuka Stefanovića Karadžića? 🏠 #lepotesrbije #vukstefanovickaradzic #trsic #selo #srbija #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - LepoteSrbije
NAJPOZNATIJI DEČKO SA SELA Luka Crepuljarević posetio Francusku i evo šta kaže (FOTO)

NAJPOZNATIJI DEČKO SA SELA Luka Crepuljarević posetio Francusku i evo šta kaže (FOTO)

Zanimljivosti

16:00

25 maj, 2024

Čajetina - Najpoznatiji dečko sa sela u Srbiji, Luka Crepuljarević iz zlatiborskog Semegnjeva, oduševio je čitav region, ali i sve naše ljude koji žive širom planete svojim stavovima, rumenim obrazima i širokim osmehom. On je odlučio da se vrati na očevo imanje, nakon što mu je umrla baka koju je mnogo voleo i baš zbog nje i svog oca koji takođe nije među živima, odlučio je da nikako ne sme dopustiti da, kako je rekao, njihove livade pasu tuđe ovce.

KO JE BIO TITO Hrvat, Jugosloven ili neko treći?

KO JE BIO TITO Hrvat, Jugosloven ili neko treći?

Zanimljivosti

21:00

24 maj, 2024

Josip Broz Tito (Kumrovec, 7. maja 1892. – Ljubljana, 4. maja 1980.), jugoslovenski revolucionar, vojskovođa i državnik. Smatra se jednim od najvažnijih ličnosti 20. veka i uopšte istorije na prostorima bivše Jugoslavije. Za vreme svoje političke karijere bio je veoma popularna i cenjena ličnost, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Iako je umro 1980. godine, Josip Broz Tito i danas intrigira mnoge.

Komentari(0)

Loading