OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA RIJALITIJA Nećete verovati ko je bio VELIKI BRAT: "Mnoge učesnice rijalitija su bile ZALJUBLJENE u mene"

Lepote Srbije

11:00

Zanimljivosti 0

Mnogi su se ovo pitali, a vi? Nedavno je otkrivena tajna skrivana godinama, a istina je sve šokirala.

OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA RIJALITIJA Nećete verovati ko je bio VELIKI BRAT: "Mnoge učesnice rijalitija su bile ZALJUBLJENE u mene"
Printscreen

Da su se mnogi pitali ovo pitanje, to moramo sebi priznati, a da smo mogli pretpostaviti da je ova osoba iza kulisa, to nismo mogli nikako!

U daljem tekstu, otkrićemo ko je taj famozni Veliki brat:

Veliki Brat (engl. Big Brother) je srpska verzija međunarodnog rijaliti šoua Veliki Brat. Rijaliti je sniman i produciran u Beogradu od strane Emošon produkcije.

Nakon godinu dana pauze 2012. i spekulacija o kraju rijalitija, producenti su najavili novu VIP sezonu za 2013. Peta regularna sezona se emitovala tokom 2015. godine, zajedno sa koprodukciju rađenu sa televizijom RTL i ona predstavlja poslednju sezonu dugogodišnjeg rijalitija.

Tokom uobičajenog emitovanja svake sezone, najvažniji trenuci dana se emituju. Najvažniji trenuci dana se jednostavno zovu Veliki brat.

Od 2006. do 2011. najvažniji trenuci trajali su 45 minuta, dok je emitovanje tokom kasnijih sezona produženo na 75 minuta. Jednom nedeljno emituje se uživo izbacivanje učesnika, koje se snima ispred publike i emituje se uživo.

Emisija sa izbacivanjem emituje se zajedno sa najvažnijim trenucima dana i intervjuom učesnika koji je napustio kuću po glasovima publike, piše Vikipedija.

 

 

Ko je taj, famozni, Veliki brat?

Rijaliti program "Veliki brat" bio je prvi rijaliti program viđen na našim prostorima, a javnost je obožavala da ga gleda. Ipak, sve je intrigiralo ko se krije iza glasa Velikog brata.

Nedavno je otkrivena tajna skrivana godinama, a istina je sve šokirala. Iza muškog, dubokog glasa krila se voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević.

‒ Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz Velikog brata, shvatile su da ih je zavela jedna žena ‒ ispričala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Rijaliti "Veliki brat" se prikazivao od 2006. do 2015.

(Blic, vikipedija)

Komentari(0)

Loading