TERAJU NEGATIVNU ENERGIJU I PREČIŠĆAVAJU VAZDUH Ove 3 biljke jednostavno morate imati u kući (FOTO)

Lepote Srbije

13:00

Zanimljivosti 0

Ne samo da su savršena dekoracija za dom i baštu, već rasteruju negativnu energiju i povoljno utiču na raspoloženje ukućana.

bosiljak
unsplash.com

 

Biljke oplemene svaki prostor, ulepšaju, budu divna dekoracija, a uz to i prečišćavaju vazduh. Pojedine su opasne za kućne ljubimce, ali ove koje smo izdvojli za vas su potpuno bezopasne. Ne samo da su savršena dekoracija za dom i baštu, već rasteruju negativnu energiju i povoljno utiču na raspoloženje ukućana.

Ove 3 biljke će se savršeno uklopiti uz svaki dom, a vi se potrudite da bar jednu imate.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Bosiljak

TERAJU NEGATIVNU ENERGIJU I PREČIŠĆAVAJU VAZDUH Ove 3 biljke jednostavno morate imati u kući (FOTO) Shutterstock
 

Ova biljka je savršen dodatak svakom jelu, a uz to divno miriše i dekoriše prostor. Proleće je pravo vreme da ovu biljku posadite, a mnogi smatraju da on tera zle duhove. Drevna verovanja kažu da ukoliko zapalite grančicu bosiljka u svom domu, on predivno miriše i tera negativnu energiju. Bosiljak je višenamenska biljka, a vi ga što pre nabavite i u svom domu.

Ruzmarin

ruzmarin Shutterstock
 

Ovu biljčicu ne bi bilo loše da imate ukoliko ste započeli novi biznis ili upoznali novu ljubav. Stara verovanja kažu da on olakšava početak, privlači ljubav i požudu, a pored svega i podstiče dobro raspoloženje. Preporučuje se da se ruzmarin gaji kao sobna biljka, koja ima lepu stabljiku i divan miris.

Lavanda

ruzmarin Shutterstock
 

Jedna od najlepših biljki ikada jeste lavanda. Ona pleni svojim očaravajućim mirisom, a uz to i podstiče raspoloženje. Blagotvorno deluje i protiv nesanice, mnogi je koriste u borbi protiv depresije i nervoze. Možete je imati kao sobno bilje preko zime, a tokom leta je izbacite napolje. Brzo se širi, pa je možete i u zemlju posaditi.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading