MNOGI SE SE ŠOKIRALI ODGOVOROM Da li znate koliko je Boro Stjepanović imao godina tokom snimanja filma "Ko to tamo peva"?

Lepote Srbije

17:00

Zanimljivosti 0

Na društvenim mrežama je nastao potpuni haos samo zbog jednog ostvarenja u kojem je igrao i to kada je otkriveno koliko je godina imao na snimanju kultnog filma "Ko to tamo peva".

MNOGI SE SE ŠOKIRALI ODGOVOROM Da li znate koliko je Boro Stjepanović imao godina tokom snimanja filma "Ko to tamo peva"?
Printscreen/Youtube

 

Boro Stjepanović (76) je srpski televizijski i filmski glumac koji je odigrao bezbroj upečatljivih uloga tokom svoje višedecenijske karijere, a njegova slika sa snimanja kultnog filma "Ko to tamo peva" postala je pravi hit.

Ipak, na društvenim mrežama je nastao potpuni haos samo zbog jednog ostvarenja u kojem je igrao i to kada je otkriveno koliko je godina imao na snimanju kultnog filma "Ko to tamo peva" u kojem je igrao pored maestralnog Bate Stojkovića, Pavla Vuisića, Aleksandra Berčeka, Dragana Nikolića, Taška Načić.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kratko pitanje koje je zapalilo Tviter glasilo je: "Znate li koliko je godina imao na snimanju filma Ko to tamo peva?".

Odgovor je šokirao mnoge jer je glumac u tom trenutku ima 33 godine, a izgledao znatno starije.

Inače, Boro Stjepanović je rođen 1946. godine, a film u kojem se nakašlje u nezgodnom trenutku, izašao je 1980. godine.

BONUS VIDEO:

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Hajdučka česma

DOGODILO SE ČUDO Koncert Bijelog dugmeta kod Hajdučke česme se PAMTI I DANAS

Zanimljivosti

21:00

19 maj, 2024

Koncert kod Hajdučke česme je koncert najpopularnijeg rok sastava u Jugoslaviji — Bijelog dugmeta. Koncert je održan 28. avgusta 1977. godine u beogradskom parku Topčider, u blizini Hajdučke česme. Bio je to najveći rok koncert do tada održan na prostoru bivše Jugoslavije. Mnogi rok kritičari smatraju da takav muzički događaj, po svom značaju, atmosferi i velikoj energiji verovatno više nikada neće biti ponovljen.

Komentari(0)

Loading