NISU SAMO ŽABE SIMBOL BOGATSTVA Na koje još načine možemo da privučemo novac

Lepote Srbije

08:04

Zanimljivosti 0

Probajte, vrlo je jednostavno!

NISU SAMO ŽABE SIMBOL BOGATSTVA Na koje još načine možemo da privučemo novac
Shutterstock

Feng šui drevna metoda uređenja prostora koja za cilj ima pričišćavanje energije životnog prostora i privlačenje sreće, ljubavi, bogatstva i prosperiteta čini se da je danas popularnije nego ikada. 

Kad god osetimo da "nešto nije kako treba" što se tiče finansija, da nam novac "klizi kroz ruke", obično raspoređujemo proverene feng šui simbole po domu, kako bismo "oterali" lošu energiju i prizvali dobru.

Sa najpoznatijim simbolima za dobre finansije - statuom Bude, zlatnom žabom koja sedi na novcu i mačkom koja maše, većina je upoznata. Ali postoje i neki rituali koji su manje poznati zapadnoj civulizaciji, a koje praktikuju u Kini...

Pa tako u kineskoj provinciji Guangdong se veruje da novac i bogatstvo možete privući ako oko prsta vežete zeleni konac!

Šta tačno treba da radite?

Od klupka pamučnog konca odsecite 30 cm i nit obmotajte pet puta u smeru kazaljke na satu oko malog prsta. Važno je i da znate da muškarci konac odmotavaju oko prsta na levoj, a žene na desnoj ruci.

Na kraju ih vežite čvor. Tokom dana, ako se desi da vam konac spadne, obavezno ponovite radnju. Praktikujte ovaj ritual svakodnevno narednih mesec dana i novac će se prosto "lepiti" za vas!

Probajte, ne može da  škodi! 

Izvor: lepa i srećna

Komentari(0)

Loading