GRADOVI, PLANINE, ILI NEŠTO TREĆE Koja je najskuplja destinacija za odmor u Srbiji?

Lepote Srbije

20:00

Turizam 0

Šta vi kažete?

GRADOVI, PLANINE, ILI NEŠTO TREĆE Koja je najskuplja destinacija za odmor u Srbiji?
Shutterstock

 

Srbija je generalno pristupačna turistička destinacija u poređenju sa mnogim drugim zemljama u Evropi. Međutim, neke destinacije mogu biti skuplje od drugih.

Pitali smo veštačku inteligenciju koje su to najskuplje turističke destinacije u Srbiji. Evo koja mesta prednjače.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Beograd

Kao glavni grad, Beograd je generalno skuplji od ostalih gradova u Srbiji. Smeštaj, restorani i opcije za zabavu mogu biti skuplje ovde, posebno u centru grada.

Novi Sad

Iako nije skup kao Beograd, Novi Sad i dalje važi za jednu od skupljih destinacija u Srbiji. Ovo posebno važi za vreme čuvenog muzičkog festivala Egzit, koji se održava u julu.

Kopaonik

Ovo planinsko odmaralište je popularna destinacija za skijanje i zimske sportove, ali je i skupa destinacija u odnosu na druga planinska mesta u Srbiji. Ovde mogu biti skuplji smeštaj, karte za lift i iznajmljivanje opreme.

Subotica

Ovaj grad je poznat po prelepoj secesijskoj arhitekturi, ali važi i za jednu od skupljih destinacija u Srbiji. Smeštaj i restorani u centru grada mogu biti skuplji nego u drugim gradovima.

Zlatibor

Iako je generalno pristupačna destinacija, Zlatibor može biti skuplji tokom špica turističke sezone. Smeštaj i restorani mogu biti skuplji u zimskim mesecima kada je odmaralište najpopularnije. Interesantno je da nam je veštačka inteligenicija i na pitanje koje su najjeftinije destinacije među odgovorima ponudila Zlatibor.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading