NAJPOPULARNIJI AKVA PARKOVI U SRBIJI Kupališta koja morate posetiti

M. M.

16:12

Turizam 0

Imaju veoma impresivnu i bogatu turističku ponudu. Ovo su divna mesta za porodični odmor, prepuna zanimljivih i zabavnih aktivnosti na vodi.

NAJPOPULARNIJI AKVA PARKOVI U SRBIJI Kupališta koja morate posetiti
shutterstock

 

Akva park Jagodina

Veliki broj gostiju se uvek rado i iznova vraća u Jagodinu kako bi ponovo uživali u svim čarima i atrakcijama najpoznatijeg akva parka u našoj zemlji. Akva park je smešten u najlepšem delu grada i pripada sportsko- turističkom kompleksu. Prostire se na impresivnih 50 000 kvadratnih metara, što samo potvrđuje veličanstvenost i popularnost ovog akva parka. Jagodinski akva park poseduje: 9 prostranih bazena, veliki olimpijski bazen, bazeni sa toboganima za najmlađe, terene za mali fudbal, odbojku, košarku, stoni tenis, kafiće kao i više igrališta za decu.

Akva park Petrolend Bački Petrovac

Prostire na 20 hektara, na površini od oko 8 hektara se nalaze vodene zabavne atrakcije sa većim i manjim toboganima. Ovde možete pronaći sve od bazena sa talasima, preko bazena za relaksaciju sve do brzaka, gde se možete spustiti čamcima i dečijeg raja sa kulama i neverovatno zabavnim atrakcijama za najmlađe.

Ovde se nalazi najveći dečiji vodeni zamak i 3 kule sa toboganima, 6 bazena, ukupno 8 tobogana, 5 igrališta, 4 plaže.  Pored 8 tobogana u čijem spustu mogu uživati i deca i odrasli, ovde se nalazi i adrenalin park sa četrdeset prepreka raspoređenih na 3 nivoa. Tereni za odbojku, fudbal na pesku i travi, košarku, kao i teretana na otvorenom su neki od dodatnih sadržaja koje možete korisiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ledy_bird

Silver lake akva park

Pored sezonskih i vansezonskih poseta Srebrnom jezeru, sada kao još jednom divnom atrakcijom meštani ovog lepog mesta se mogu pohvaliti izuzetno uređenim i sređenim akva parkom koji se zove Silver Lake. Na 2,5 hektara prostire se 5 bazena različite dubine koji su prilagođen svim generacijama, čak i onim najmlađim do 3 godine. Pored širokog stepeništa i merdevina, niz koje se može doći do bazena, takođe se možete spustiti niz otvorene i zatvorene tobogane. Park može da prilmi i do 1200 posetilaca tokom letnje sezone. Silver Lake se nalazi u neposrednoj blizini šetališta, ugostiteljskih objekata i pruža potpun užitak i komfor svim posetiocima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slobodan Matic (@matic.slobodan)

(IZVOR: bookawb.com)

Komentari(0)

Loading