DRUGO MESTO ISTO TESTO Tokom vikenda ogranizuje se Testival u Beogradu

Lepote Srbije

10:00

Manifestacije 0

Drugo mesto, isto testo - Ništa manje ne diše i ne miriše!

DRUGO MESTO ISTO TESTO Tokom vikenda ogranizuje se Testival u Beogradu
Shutterstock

Svi posetioci koji dođu na Testival #5 u Dom omladine Beograda, 15. i 16. oktobra mogu da se konkurišu za vredne poklone, Temara jednoj od radionica na ovoj manifestaciji je njegovo veličanstvo burek, jer kako  navode organizatori "Na burek možeš da računaš uvek".

Testival #5 je jedan od najpopularnijih gastro festivala koji se organizuju u Srbiji. Za veliki uspeh manifestacije zaslužni su izlagači, sponzori i partneri, a posebno najšira publika koja u velikom broju dolazi u Dom omladine Beograda.

- Testival je porodični događaj koji polako raste i postaje bogatiji sadržajima, jer se organizatorima pridružuje sve veći broj izlagača, sponzora i partnera, sa svojim programima i idejama. Na Testivalu #5 predstaviće se Metro HoReCa centar koji predvode šefovi dr Milica Aleksić i Nebojša Veselinović, Kaja Gastronomad, šef Vlajko Pešić, Dejan Ilić karving majstor, majstor bureka Vlada Popović, sa profesionalnim radionicama, TO Ražanj sa 'Ražanjskom čarolijama' i tombolom, kao i mali proizvođači hrane iz Srbije sa bogatom ponudom zdrave, organske hrane i prozvoda. Po prvi put organizujemo i Testiranje #1, Testival za poslovna interesovanja“, sa raznim interesantnim predavanjima za male prehrambene proizvođače, kao konsultansku pomoć u njihovim poslovnim poduhvatima - izjavio je osnivač Testivala, Miodrag Ilić.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading