DRUGO MESTO ISTO TESTO Tokom vikenda ogranizuje se Testival u Beogradu

Lepote Srbije

10:00

Manifestacije 0

Drugo mesto, isto testo - Ništa manje ne diše i ne miriše!

DRUGO MESTO ISTO TESTO Tokom vikenda ogranizuje se Testival u Beogradu
Shutterstock

Svi posetioci koji dođu na Testival #5 u Dom omladine Beograda, 15. i 16. oktobra mogu da se konkurišu za vredne poklone, Temara jednoj od radionica na ovoj manifestaciji je njegovo veličanstvo burek, jer kako  navode organizatori "Na burek možeš da računaš uvek".

Testival #5 je jedan od najpopularnijih gastro festivala koji se organizuju u Srbiji. Za veliki uspeh manifestacije zaslužni su izlagači, sponzori i partneri, a posebno najšira publika koja u velikom broju dolazi u Dom omladine Beograda.

- Testival je porodični događaj koji polako raste i postaje bogatiji sadržajima, jer se organizatorima pridružuje sve veći broj izlagača, sponzora i partnera, sa svojim programima i idejama. Na Testivalu #5 predstaviće se Metro HoReCa centar koji predvode šefovi dr Milica Aleksić i Nebojša Veselinović, Kaja Gastronomad, šef Vlajko Pešić, Dejan Ilić karving majstor, majstor bureka Vlada Popović, sa profesionalnim radionicama, TO Ražanj sa 'Ražanjskom čarolijama' i tombolom, kao i mali proizvođači hrane iz Srbije sa bogatom ponudom zdrave, organske hrane i prozvoda. Po prvi put organizujemo i Testiranje #1, Testival za poslovna interesovanja“, sa raznim interesantnim predavanjima za male prehrambene proizvođače, kao konsultansku pomoć u njihovim poslovnim poduhvatima - izjavio je osnivač Testivala, Miodrag Ilić.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading