TOČAK SE VRAĆA U SVOJ RODNI GRAD Spektakl u gradu na Moravi koji će privući na hiljade ljubitelja rok muzike

J. K.

17:20

Manifestacije 0

U gradu na Moravi će i subotu biti održan koncertni spektakl rok grupe „SMAK" čiji zvuk traje više od pola veka.

TOČAK SE VRAĆA U SVOJ RODNI GRAD Spektakl u gradu na Moravi koji će privući na hiljade ljubitelja rok muzike
rina.rs

 

Kako navode organizatori, dugoočekivani koncert je pravi spektakl i predstavlja koncert decenije.

Nakon pravog spektakla koji je legendarna grupa napravila u Kragujevcu za Dan grada u maju mesecu, došao je na red rodni grad jednog od najpoznatijih i najboljih gitarista sa ovih prostora, Radomira Mihajlovića Točka.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Radomir Mihajlović Točak je jedan od najpoznatijih Čačana i njegovoh povratak u grad Čačak kao i gostovanje grupe „SMAK" je veoma značajan događaj za ceo region. Na virtuoznim zvucima roka koje oni stvaraju, odrasle su generacije Čačana i oni su duboko utkani u identitet grada", navode organizatori.

Koncert se održava u okviru manifestacije „Kulturno leto u Čačku" i značajno sadržajno upotpunjuje program iste. Očekujemo veliki broj posetilaca, istinskih ljubitelja kvalitetne rok muzike koji će uživati u zvucima „Biske", „Crne dame" i drugih numera čiji će zvuk preplaviti ulice grada i srca svih posetilaca."

Najavljeni su organizovani dolasci iz regiona svih obožavatelj najvećeg rok benda sa ovih prstora, a svi smeštajni kapaciteti su unapred popunjeni.

U Čačku se očekuje rekordna posećenost. Prema najavama agencija, već se traži krevet više jer dolaze organizovane grupe iz Sarajeva, Zagreba i Splita", rekli su nam iz Turističke organizacije Čačka.

 

 

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading