TOČAK SE VRAĆA U SVOJ RODNI GRAD Spektakl u gradu na Moravi koji će privući na hiljade ljubitelja rok muzike

J. K.

17:20

Manifestacije 0

U gradu na Moravi će i subotu biti održan koncertni spektakl rok grupe „SMAK" čiji zvuk traje više od pola veka.

TOČAK SE VRAĆA U SVOJ RODNI GRAD Spektakl u gradu na Moravi koji će privući na hiljade ljubitelja rok muzike
rina.rs

 

Kako navode organizatori, dugoočekivani koncert je pravi spektakl i predstavlja koncert decenije.

Nakon pravog spektakla koji je legendarna grupa napravila u Kragujevcu za Dan grada u maju mesecu, došao je na red rodni grad jednog od najpoznatijih i najboljih gitarista sa ovih prostora, Radomira Mihajlovića Točka.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Radomir Mihajlović Točak je jedan od najpoznatijih Čačana i njegovoh povratak u grad Čačak kao i gostovanje grupe „SMAK" je veoma značajan događaj za ceo region. Na virtuoznim zvucima roka koje oni stvaraju, odrasle su generacije Čačana i oni su duboko utkani u identitet grada", navode organizatori.

Koncert se održava u okviru manifestacije „Kulturno leto u Čačku" i značajno sadržajno upotpunjuje program iste. Očekujemo veliki broj posetilaca, istinskih ljubitelja kvalitetne rok muzike koji će uživati u zvucima „Biske", „Crne dame" i drugih numera čiji će zvuk preplaviti ulice grada i srca svih posetilaca."

Najavljeni su organizovani dolasci iz regiona svih obožavatelj najvećeg rok benda sa ovih prstora, a svi smeštajni kapaciteti su unapred popunjeni.

U Čačku se očekuje rekordna posećenost. Prema najavama agencija, već se traži krevet više jer dolaze organizovane grupe iz Sarajeva, Zagreba i Splita", rekli su nam iz Turističke organizacije Čačka.

 

 

Komentari(0)

Loading