ČUVAR TRADICIJE I NOVA PRILIKA Manifestacija "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu" očekuje sve ljubitelje dobrog štiva na Beogradskom sajmu

Jelena Vamović

21:00

Manifestacije 0

Uskoro nas u glavnom gradu Srbije očekuje značajna kulturna manifestacija kojoj se raduju i stari i mladi.

ČUVAR TRADICIJE I NOVA PRILIKA Manifestacija "Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu" očekuje sve ljubitelje dobrog štiva na Beogradskom sajmu
shutterstock

 

Na Beogradskom sajmu će se od 17. do 26. decembra u hali 2, pod sloganom „Knjiga na Sajmu, Sajam u srcu“, održati sajam knjiga – prodajna manifestacija u čijem središtu se nalaze knjige i čitaoci, najavili su danas iz Beogradskog sajma.

Na kraju godine, a uoči velikih praznika Nove godine i Božića, za one kojima nedostaje Beogradski sajam knjiga, odlučili smo da sačuvamo tradiciju i čitaocima pružimo mogućnost da ostvare direktan kontakt sa knjigom i autorima.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Po ugledu na velike sajmove knjiga, izdavači će ponuditi svoja nova i već objavljena izdanja, a oni najposvećeniji, organizovaće promocije, prezentacije i susrete sa piscima.

U hali 2 Beogradskog sajma okupiće se najverniji poštovaoci knjige u uverenju da je knjiga lekovita i da će uneti optimizam i dobru energiju u Novu godinu, sa željom da nam pruži nove prilike za rast i obrazovanje.

 

(Tanjug.rs)

Maglič tvrđava

MAGLIČ GRAD-URANAK Dođite 29. i 30. aprila da osetite mistiku ove srednjovekovne tvrđave iz serije "Beležnica"!

Manifestacije

17:00

12 mart, 2024

Maglič je srednjovekovni zamak smešten u ibarskoj klisuri, 20 km južno od Kraljeva u Srbiji. Ovaj utvrđeni grad stoji na vrhu brda, oko kojeg reka Ibar pravi oštru okuku, čime podnožje brda okružuje sa tri strane. Zaravnjeni plato na kom je utvrđenje podignuto uzdiže se nekih stotinak metara iznad dna klisure i jedinog karavanskog puta koji je povezivao Moravsku dolinu i Kosovo polje.

Komentari(0)

Loading