POTREBAN VAM JE NOVI NAMEŠTAJ? Beogradski sajam je prava lokacija za vas

Lepote Srbije

19:00

Manifestacije 0

Na Beogradskom sajmu će sledeće sedmice, od 8. do 13. novembra biti održane dve sajamske manifestacije, 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 58. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, objavljeno je na sajtu Beogradskog sajma.

POTREBAN VAM JE NOVI NAMEŠTAJ? Beogradski sajam je prava lokacija za vas
Shutterstock

 

Na Međunarodnom sajmu nameštaja predstaviće se cela drvna industrija, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda.

Posetioci će moći da se upoznaju i sa najnovjim trendovima u uređenju enterijera a na sajmu će biti promovisani i proizvodi pratećih industrija, odnosno proizvođača raznih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.

Manifestacija je, navodi se na sajtu Beogradskog sajma, nedavno doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca i to u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hostid bajers (Hosted Buyers) programa.

Uvođenje tog programa i prisustvo svetskih i regionalnih kupaca na Sajmu otvorilo je mogućnosti za, kako se navodi, nove poslovne aranžmane, plasiranje domaćeg nameštaja na nova tržišta i podsticaj izvoza.

Očekuje se učešće velikog broja prestižnih kompanija, a vrhunac manifestacije je dodela nagrada Zlatni ključ koje internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading