OVA TROJICA SU NAJPLAĆENIJI GLUMCI U SRBIJI: Jedan od njih prihoduje astronomske sume, prešao prag od 200.000 evra za jedan projekat!

14:00

Kultura 0

Predstavljamo vam trojicu glumaca iz Srbije koji su postigli izuzetne finansijske uspehe u svojoj profesiji, postavši simboli uspeha u industriji zabave.

OVA TROJICA SU NAJPLAĆENIJI  GLUMCI U SRBIJI: Jedan od njih prihoduje astronomske sume, prešao prag od 200.000 evra za jedan projekat!
Alo!/Vladimir Marković

Unatoč prethodnim razmišljanjima da je glumačka profesija slabo plaćena, posebno u pozorištu i na filmskom platnu, recentna produkcija i snimanje filmova u Srbiji pokazali su značajan rast zarada. Ovo su glumci koji prednjače po prihodima:

Predrag Miki Manojlović već duži niz godina drži titulu najbolje plaćenog glumca u Srbiji, prema izvorima iz medija, sa impresivnim dnevnim honorarima za svoj rad na filmskim projektima.

Miloš Biković ne samo da uživa u vrhuncu svoje popularnosti među mlađom publikom, već je i na vrhu liste po zaradi. Njegova karijera obuhvata zapažene uloge, a budućnost mu se čini svetlom. Biković je posebno popularan u Rusiji, gde je ostvario značajan uspeh. Za ulogu u filmu "Sluga", zarađivao je oko 5.200 evra dnevno, a ukupno je sa snimanjem koje je trajalo 39 dana zaradio preko 200.000 evra.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

OVA TROJICA SU NAJPLAĆENIJI  GLUMCI U SRBIJI: Jedan od njih prihoduje astronomske sume, prešao prag od 200.000 evra za jedan projekat! Photomaster/Tanjug

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Aleksandar Berček, sa svojom impresivnom karijerom i iskustvom, zasluženo zauzima mesto među top plaćenim glumcima, sa honorarom do 3.000 evra po danu snimanja.

Ostali glumci koji se takođe ističu po visokim honorarima uključuju Nikolu Đurička, Vuka Kostića, Dragana Bjelogrlića, Nikolu Koja, Milana Marića, i druge. Prosečni dnevni honorari za glumce u Srbiji kreću se oko 1.500 evra, ali poznatije ličnosti mogu očekivati znatno veće iznose, zavisno od projekta.

Što se tiče pozorišta, situacija je drugačija; glumci u stalnom angažmanu mogu očekivati plate između 50.000 i 80.000 dinara, dok honorarni glumci zarađuju između 2.000 i 30.000 dinara po predstavi, pokazujući značajnu razliku u prihodima u odnosu na filmsku industriju.

Sveti Vasilije

PUT SVETOG VASILIJA Rođenje i život jednog od najvoljenijih srpskih SVETITELJA, od Mrkonjića do Ostroga (FOTO)

Kultura

17:00

28 april, 2024

Kada se iz pravca Mostara krene ka Trebinju, put će vas navesti kroz selo Mrkonjići. Mrkonjići su okićeni stablima najslađih smokava i narova koje ste ikada probali, ali pored toga, ono po čemu su Mrkonjići čuveni jeste to da je upravo tu rođen verovatno najomiljeniji i najpoštovaniji svetac naših prostora, naime ovde je rođen Sveti Vasilije Ostroški, čudotvorac.

Komentari(0)

Loading