EVO ŠTA ZNAČI AKO SANJATE DUHOVE I PREMINULE OSOBE: Oni koji nisu među nama vam govore ovu stvar

20:00

Kultura 0

Jeste li znali?

EVO ŠTA ZNAČI AKO SANJATE DUHOVE I PREMINULE OSOBE: Oni koji nisu među nama vam govore ovu stvar
Shutterstock

Duhovi u snovima mogu biti opisani različitim oblicima, ali pre svega je bitno napomenuti da nije uvek u pitajnu neka vrsta košmara, već je možda i miran san u pitanju kada vidite duhove, koji vam mogu preneti dobre poruke

Mnogi veruju da je duh duša osobe ili životinje koja više nije među nama i da se može pojaviti među nama živima.

Duhovi u snovima mogu biti opisani različitim oblicima, ali pre svega je bitno napomenuti da nije uvek u pitajnu neka vrsta košmara, već je možda i miran san u pitanju kada vidite duhove, koji vam mogu preneti dobre poruke.

Značenja ovih snova mogu biti različita kao i sami snovi, ali glavna tema obično je da vas proganja neki nedovršeni posao.

Neki vidovnjaci su govorili da, ukoliko vam san deluje realistično, onda postoji verovatnoća da vas je posetio neki duh ili nečija energija.

Ukoliko sanjate da vas je duh napao, onda je to često znak da posedujete strah od nepoznatog. Ovakav san će se javljati ako ste neko ko često brine o nečemu što se još nije dogodilo. San poput ovog predstavlja vaše nestabilne emocije i poručuje vam da je vreme da se suočite sa negativnim stvarima, koje pokušavate izbeći.

Međutim, ako u snu postanete duh, to prestavlja vašu prošlost i kako se sa njom nosite. Uglavnom predstavlja kajanje koje osećate zbog nečega što ste uradili.

Ovo je znak da se morate suočiti sami sa sobom, poručuje "Dreams.co.uk".

Ovi snovi su pravi "budilnici" i tu su da vam skrenu pažnju, da je konačno vreme da se suočite sa vašim strahovima.

tomanija obrenović

IGRE PRESTOLA STAROG BEOGRADA: Životna priča Tomanije Obrenović, žene koja je promenila tok istorije!

Kultura

14:00

25 april, 2024

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Da je tako svedoči i sudbina Jevrema Obrenovića, mlađeg brata kneza Miloša, koji je imao privilegiju da život deli sa gospa Tomanijom. Iako su joj često pripisivali oštrinu i sklonost ka spletkama, u svojoj intimi ova oštroumna žene bila je samo majka koja je svim srcem radila za dobrobit svojih potomaka. A i kako ne bi, imala ih je devetoro.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading