NI MEGAN MARKL NIJE DORASLA OVOM STILU Srpska princeza oduševljava svojim izgledom gde god da se pojavi (FOTO/VIDEO)

Lepote Srbije

20:10

Kultura 1

Kako izgleda kada srpska princeza "izdominira"...

NI MEGAN MARKL NIJE DORASLA OVOM STILU Srpska princeza oduševljava svojim izgledom gde god da se pojavi (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Instagram

Ukus je nešto što svako ima za sebe, ali da neko "ima stila", nije teško uvideti.

Indija Oksenberg, ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, u poslednje vreme veoma je aktivna na Instagramu, a njene odevne kombinacije odišu elegancijom.

 

 

Indija, koja je inače glumica, na Instagramu često deli fotografije iz svog života, teško je ne primetiti njene autfite, za koje mnogi kažu da su bolji od onih koje nose Kejt Midlton ili Megan Markl.

 

 

Indiju su paparaci fotografisali u lepršavoj prljavo roze haljini, dugih rukava sa bež šarama. Ovu haljinu je iskombinovala sa bež sandalama i belom Prada torbicom.

 

 

U aprilu, Indija je sve prisutne oduševila cvetnom haljinom kada se pojavila u Los Anđelesu na svečanoj večeri povodom dodele nagrada „Šampioni za decu“. Ona je tom prilikom zasenila zvanice bež haljinom kratkih rukava sa motivima cveća. Uz nju je nosila crne, elegante sandale sa štiklom.

 

 

Još jedna kreacija koja je svima zapala za oko i dokazala da Indija ima besprekoran stil jeste crvena dugačka haljina sa karnerima. Dubok dekolte i šlic po sredini, nimalo nisu delovali vulgarno na glumici, naprotiv bila je veoma elegantna.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

tomanija obrenović

IGRE PRESTOLA STAROG BEOGRADA: Životna priča Tomanije Obrenović, žene koja je promenila tok istorije!

Kultura

14:00

25 april, 2024

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Da je tako svedoči i sudbina Jevrema Obrenovića, mlađeg brata kneza Miloša, koji je imao privilegiju da život deli sa gospa Tomanijom. Iako su joj često pripisivali oštrinu i sklonost ka spletkama, u svojoj intimi ova oštroumna žene bila je samo majka koja je svim srcem radila za dobrobit svojih potomaka. A i kako ne bi, imala ih je devetoro.

Komentari(1)

Loading
Stara kuka

28.09.2022 09:11

Koliko znam mi smo na referendumu posle II svetskog rata postali republika.Kakve princeze,princevi,dosta nam je i ovih krvopija bez titula.