POSNE PUNJENE PAPRIKE NA VODI: Najlepše jelo za Uskršnji post - niko neće moći da im odoli, recept bez konkurencije

Lepote Srbije

10:00

Gastronomija 0

Najlepše jelo za Uskršnji post su posne punjene paprike na vodi kojima niko neće moći da odoli, a recept je bez konkurencije

posni recepti
Printscreen/Youtube

Ukus je božanstven, nema boljeg specijaliteta.

Uživaćete dok ih jedete, a i oni koji ne poste će se oduševiti ukusom.

Svi sastojci i recept su tu:

peršun

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

sveže paprike

biber

pečurke

so

paradajz u tubi

praziluk

pirinač

Priprema:

Prvo izdinstajte praziluk i pečurke na vodi.

Obarite pirinač, pa sve zajedno promešajte i dodajte začine.

Paprike punite sa smesom, ređajte u šerpu, a zatim zalijte paradajzom.

Kuvajre ih na umerenoj temperaturi.

Povremeno ih okrećite dok paprike ne postanu mekane.

Prijatno u ovom posnom jelu koji ostavlja bez teksta.


junetina

SAVRŠENA Junetina sa krompirom, ukusan obrok za celu porodicu!

Gastronomija

17:00

13 jul, 2024

Ako volite tradicionalne srpske obroke ili samo želite da napravite pauzu od brze hrane onda će vam se sigurno dopasti ovo jelo, naročito ako ste već ljubitelj povrća i junetine. Jedna od karakteristika ovog jela je što ne sadrži puno začina a opet ima dovoljno povrća koje zaokružuje ukus. Junetina svojim mirisom upotpunjuje celu priču, tako da dobijate savršen obrok u kome će svi uživati.

Komentari(0)

Loading