Počinje skijaška sezona na Torniku, prvog dana skijanje besplatno za sve posetioce

16:00

Aktuelno 0

Ovo se čekalo, sad će Zlatibor tek da bude pun kao šibica

tornik
rina

 Nakon snežnih padavina koje su za Božić pogodile Zapadnu Srbiju stekli su se uslovi da počne skijaška sezona na Torniku. Ona zvanično počinje u petak 12. januara, kada će skijanje biti besplatno za sve posetioce.

- Nakon besplatnih sadržaja prvog dana otvaranja, tokom naredna dva dana, 13. i 14. januara, svi posetioci će imati priliku da iskoriste popust od 30 odsto na cene ski-karata, saopšteno je iz Skijališta Srbije.

tornik rina

Ski centar „Tornik" nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490m, 9 km od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

tornik rina

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Pet staza, Stankova ravan, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading