Nostalgija kreće u novu avanturu od 23. decembra, cena karte 800 dinara

19:00

Aktuelno 0

Jedinstveni voz u Evropi ne pravi pauzu ni tokom zime

nostalgija
rina

 Za najpopularniji voz u Srbiji, nema pauze ni tokom zime. Od 23. decembra "Nostalgija" ponovo počinje da jezdi šinama na relaciji Mokra Gora – Jatare – Mokra Gora, a cena karte je 800 dinara.

- Svi koji ove zime planiraju da odmor i praznike provedu na zapadu naše zemlje, mogu uživati u ovoj jedinstvenoj vožnji prugom starom gotovo 100 godina. Pruga je nekada povezivala Beograd sa Jadranskim morem i ušuškana je u prirodno bogatstvo Mokre gore, kažu za RINU u preduzeću Srbijavoz.

„Šarganska osmica“ jedna je od najvećih turostičkih atrakcija na zapadu Srbije i svojevrsni je muzejski kompleks na otvorenom, jedinstven u Evropi.

- Autentično rekonstruisani vagoni, parna mašina i železnički objekti već godinama privlače pažnju turista iz celog sveta. Zimska sezona trajaće do kraja januara i tokom ovog perioda biće organizovana dva polaska dnevno, u 11.45 i 13.30 sati, navedeno je u saopštenju, dodaju iz preduzeća Srbijavoz.

Oni pozivaju poziva poziva sve u nezaboravnu zimsku vožnju kroz najlepše krajolike Mokre gore.

ZBOGOM ŠTETOČINAMA Osam organskih recepata za zaštitu biljaka!

ZBOGOM ŠTETOČINAMA Osam organskih recepata za zaštitu biljaka!

Aktuelno

18:00

13 jul, 2024

Biljni preparati koji se koriste u borbi protiv bolesti i napada štetočina imaju značajan efekat u zaštiti biljaka, a svaki proizvođač može ih napraviti na sopstvenom gazdinstvu uz malo izdvojenog vremena i dobru volju. Evo nekoliko prirodnih preparata koji se koriste za zaštitu biljaka:

Tagovi:

Komentari(0)

Loading