Andrijana u selu Živaliće gaji staru rasu krava, ima više od trideset „buša“ – Predstavljamo kandidate za „Najdomaćina 2023“

11:00

Aktuelno 0

U toku je izbor za najboljeg poljoprivrednika Srbije u pet kategorija.

najdomaćin
Privatna arhiva

Andrijana Milosavljević među kandidatima je u izboru za „Najdomaćina 2023“.

U toku je izbor za najboljeg poljoprivrednika Srbije u pet kategorija. Ukupni nagradni fond iznosi 7.000.000 dinara, dok je glavna nagrada za Najdomaćina Srbije 2.000.000 dinara! Kategorije su stočarstvo, ratarstvo, voćarstvo, povrtarstvo i organska proizvodnja, a prijave se vrše klikom na link.

Svakog dana, predstavljaćemo kandidate na osnovu njihovih prijava za učešće. Imaćete tako priiku da ih upoznate kroz njihovu „ličnu kartu“.

najdomaćin Privatna arhiva
 

*Gazdinstvo: Ova farma u vlasništvu je Andrijane Milosavljević

*Mesto: Zapadna Srbija, selo Živaliće, Novi Pazar

*Naziv farme: Eko farma Milosavljević

*Delatnost: Andrijana ima oko 10 hektara zemlje i bavi se stočarstvom. Ima 34 grla stoke, autohtone rase „Buša“, kao i 25 „Romanovskih“ ovaca

*Dalja prerada: Prerada mleka

*Mreže: Instagram: @eko_farma_milosavljevic

Podsetimo, pored vaših prijava žiri će koristiti i jasno definisane kriterijume da izdvoji 100 najboljih poljoprivrednih gazdinstava u Srbiji, od kojih će nakon toga izdvojiti 11 najboljih.

Ako vaš porodični posao ili posao neko koga znate odgovara navedenim kriterijuma pozivamo vas da se prijavite klikom na ovaj link.

najdomaćin Privatna arhiva
 

Projekat se organizuje uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Privredne komore Srbije. Veliko finale održaće se u decembru 2023, a prethodiće mu niz regionalnih događaja koji će na lokalnom nivou predstaviti zajednici najistaknutije poljoprivrednike među njima.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading