Lopovi traktorom prišli do kuće i odneli pet metara drva, a vlasnik ih mesecima pripremao za ogrev

10:00

Aktuelno 0

Neverovatno sramotna krađa u selu Brekovo

drvo
rina

Neverovatna krađa dogodila se u selu Brekovo nadomak Arilja, kada su za sada nepoznati počinioci prišli traktorom do kuće i ukrali pet metara drva koja su bila ispred. Vlasnici kuće žive u gradu, ali svoje imanje u selu redovno i vrlo često obilaze, ali to po svemu sudeći nije bilo dovoljno da se spasu lopova.

- Mesecima unazad dolazimo svakog vikenda u selo kako bi spremali ogrev za predstojeću zimu. Pošto nismo imali kako da ga preteramo do grada slagali smo ga ispred kuće. Kada smo došli imali smo šta i da vidimo, neko je prišao do samih vrata i sva drva odneo. Ovome se zaista nismo nadali, kaže za RINU vlasnik kuće čiji identitet je poznat redakciji.

On dodaje da se ranije dešavalo da im se ukrade i na divlje iseče po neko stablo iz šume, međutim da počinioci priđu do same kuće i oteraju drva koja su spremljena za ogrev, do sada se nikad nije desilo. Stoga je njihovo iznenađenje, ali i razočaranje veće.

- Sela su sve praznija, pa i ne čudi da se neko osmeli da uđe u zabran i poseče šumu, ali da su ljudi postali takvi da samo dođu i bez trunke griže savesti odvezu ono što je neko mesecima teškim radom skupljao, baš nas je razočaralo. Ako znamo da je jedan metar drva 70 evra, onda je jasna i njihova računica. Mada, zaboravljaju da čist obraz nema cenu, dodaju vlasnik kuće kom su ukrali drva.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading