Vozila mile na graničnim prelazima, ovde su kritične tačke: Na Batrovcima putnici čekaju četiri sata, na Horgošu upola manje

11:00

Aktuelno 0

Napominjemo da zadržavanje nije prouzrokovano postupanjem graničnih organa Republike Srbije, već je posledica postupanja susednih graničnih organa.

Batrovci
Rina

Usled povećanog priliva putnika i prevoznih sredstava na graničnim prelazima Republike Srbije, došlo je do zadržavanja pri dolasku na graničnu kontrolu kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

- Na Graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je 45 minuta na Graničnom prelazu Horgoš 2, a na Graničnom prelazu Batrovci 120 minuta. Takođe, na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje je 240 minuta za teretna motorna vozila, dok za ova vozila na Graničnom prelazu Horgoš nema zadržavanja - potvrdili su za RINU u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Trenutno, na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Napominjemo da zadržavanje nije prouzrokovano postupanjem graničnih organa Republike Srbije, već je posledica postupanja susednih graničnih organa.

Uprava granične policije održava službene kontakte sa susednim graničnim organima i razmenjuje informacije o stanju teretnog saobraćaja na državnoj granici u cilju smanjenja čekanja i zadržavanja.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading