PRVI PUT U SVETU Muzički festival EXIT otvara se sutra iz SVEMIRA

10:01

Aktuelno 0

Exitov kamp, najpopularniji festivalski smeštaj u Novom Sadu, i ove godine će od 4. do 11. jula biti smešten na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu

PRVI PUT U SVETU Muzički festival EXIT otvara se sutra iz SVEMIRA
Printscreen/Youtube

Kapije EXIT festivala otvaraju se u četvrtak, 6. jula, u 19:00, a očekuje se da će kroz njih u četiri dana proći više od 200.000 ljudi! U ovom tekstu se nalaze najvažnije informacije o ovogodišnjem izdanju.

Stižu i Layla Benitez, Gioli & Assia live, Gheist live, 8Kays, Marko Nastić, Tijana T, Space Motion, Coeus, Kristijan Molnar, Human Rias, Mene, Ben UFO, Anetha, Avalon Emerson, Carlita, Desiree, Shimza, Cici, Patrick Mason, Partiboi69, Koboyo, Raven, X-Coast, Ignite, Wolfbrigade, Midnight, Cockney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning, Rudeboy, Bojana Vunturišević, Atheist Rap, Pero Defformero, Porto Morto i mnogi drugi. Celokupan program možete videti ovde.

Četvorodnevne ulaznice su rasprodate! U prodaji su i dalje jednodnevne ulaznice, a za sve goste van Novog Sada ostavljen je odgovarajući kontingent na festivalskim kapijama. Informacije o cenama ulaznica se nalaze u sekciji Ulaznice na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

Četvorodnevne ulaznice neophodno je zameniti za festivalske narukvice.

Radna vremena i lokacije zamenskih mesta:

U centru Novog Sada (Pozorišni trg): utorak 12-22h, sreda 12-22h, četvrtak 12-00h

U EXIT kampu na Štrandu: utorak 12-22h, sreda 12-22h, četvrtak 12-00h

Na Petrovaradinskoj tvrđavi: utorak 10-20h, sreda 10-20h, četvrtak 10-03h, petak 10-03h, subota 10-03h i nedelja 10-03h.

Festivalska narukvica se stavlja na levu ruku, važi za jednog posetioca i omogućava jedan ulazak svakog festivalskog dana u periodu od 19:00 do 03:00 posle ponoći. Festivalsku narukvicu nije dozvoljeno skidati za vreme festivala.

EXIT ĆE OVE GODINE BITI OTVOREN IZ SVEMIRA

U godini kada dostiže razmere EXIT Univerzuma, EXIT će u četvrtak, 6. jula otpočeti jedinstvenim istorijskim događajem – kao prvi festival u svetu otvoren iz svemira, u saradnji sa Komitetom za razvoj svemirskog programa!

Početak festivala biće obeležen uz čak tri ceremonije otvaranja – prva će otpočeti drevnom kakao ceremonijom praćenom nastupom Sarasvati Druna benda već od 19.30 časova na Pachamama bini, a nastaviće se magičnim performansom alhemičarke zvuka i vizionarke Vylane Marcus u 21 čas na mts Dance Areni. Uvertiru u najveću od tri ceremonije napraviće filantrop, motivacioni govornik i osnivač globalnog brenda Onnit Aubrey Marcus od 22.30 časova na Gorki List Glavnoj bini, a sve to biće krunisano prvim ikad otvaranjem festivala iz svemira i slanjem moćne poruke svetu!

FESTIVALSKI KAMP

Exitov kamp, najpopularniji festivalski smeštaj u Novom Sadu, i ove godine će od 4. do 11. jula biti smešten na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu.

Pored standardne ponude koju čine zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, raznovrsna ponuda hrane i pića, prodavnica sa kamperskom opremom, stanica za punjenje elektronskih uređaja i lokeri za lične stvari, posetioci EXIT kampa imaće i muzički program od 17 do 20 časova. Kamp je otvorio svoja vrata, check in i check out biće mogući 24 sata, a recepcija će raditi tokom celog dana i noći sve do 11. jula.

VOZOM NA EXIT!

EXIT festival i Srbija voz ponovo su odlučili da obraduju festivalsku publiku, olakšaju i ubrzaju put do Petrovaradinske tvrđave! I ove godine se uvode posebne linije vozova na relaciji Beograd – Novi Sad, a vožnje će trajati manje od sat vremena. Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka, biće organizovani i dodatni.

Vozovi će kretati iz pravca Beograda prema Novom Sadu u 00:00 i 01:00 čas, a iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 1:30, 2:30, 3:30 i 4:30 časova. Svi vozovi će stajati na železničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad. Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili web sajta Srbija Voza uz popust od pet odsto, kao i na blagajnama i kartomatima.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading