Sezonske linije će u slučaju loših vremenskih uslova, kada je značajno smanjen broj posetilaca na Adi Ciganliji, biti redukovane ili privremeno obustavljene.

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će od subote, 24. juna, biti primenjen letnji red vožnje u javnom prevozu i otpočeće sa radom letnje sezonske linije na teritoriji grada Beograda.
Letnje sezonske linije su: ADA 1 (Trg republike – Ada Ciganlija – Vidikovac); ADA 2 (Zemun /Kej oslobođenja/ – Ada Ciganlija); ADA 3 (Konjarnik – Ada Ciganlija); ADA 4 (Mirijevo – Ada Ciganlija) i ADA 5 (Bežanijska kosa – Ada Ciganlija).
Možda vas zanima:

ZABORAVITE NA ŠVERCOVANJE Stižu velike promene u gradskom prevozu
Evo šta to znači...

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.
Možda vas zanima:

ZABORAVITE NA ŠVERCOVANJE Stižu velike promene u gradskom prevozu
Evo šta to znači...

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.
Možda vas zanima:

ZABORAVITE NA ŠVERCOVANJE Stižu velike promene u gradskom prevozu
Evo šta to znači...

Do 1000 evra za kilogram: Divlje „povrće“ koje u Srbiji raste kao ludo sve se više traži među gurmanima
Nežni poput divljih špargli, ali izraženije gorčine, izdanci hmelja cenjeni su delikates koja se redovno nalazi na listama najskupljih namirnica – odnosno "povrća" na svetu. Ova namirnica se kolokvijalno naziva povrćem jer se u kuhinji koristi u skladu sa tim nazivom: kuva se, dinsta, prži ili koristi kao dodatak jelima.
Sezonske linije će u slučaju loših vremenskih uslova, kada je značajno smanjen broj posetilaca na Adi Ciganliji, biti redukovane ili privremeno obustavljene, navodi se u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Deda Živan otkrio kako odabrati onu najbolju lubenicu: Zaboravite na lupkanje, ovo je pravi način
Osvežavaju ne samo telo, već i dušu

Obožavaju tamo da se kriju: Ovo je prvo mesto u kući gde bi trebalo proveriti ima li zmija
Osim retkih entuzijasta koji ih drže kao kućne ljubimce, skoro niko ne želi zmiju u svom domu. Nažalost, za mnoge ljude ovo postaje sve češći problem, posebno kako se klimatske promene produžavaju i intenziviraju sezona zmija. Zmije su sklonije da traže hranu, vodu i sklonište – uključujući i ljudske domove, piše Best Life.

Obožava direktno sunce, a skoro da ne morate da se bavite njom: Ako pratite naše savete, sunčica će vam bujati celo leto
Tražite biljku koja će podneti julske vrućine i izgledati prelepo, a ne morate mnogo da se bavite njom? Gazanija, poznata i kao sunčica, idealna je za terase i balkone, a cvetovi joj izgledaju kao mali suncokreti.

Danas slavimo Svetog Julijana Tarsijskog: Narodno verovanje nalaže da se teraju demoni iz ljudi
Srpska pravoslavna crkva danas slavi i obeležava svetog mučenika Julijana Tarsijskog.

1 kilogram košta više od milion dinara: Evo kako sami da uzgojite najskuplji začin na svetu
Šafran je najskuplja namirnica na svetu
Komentari(0)