PRAVAC NA "BEOGRADSKO MORE" Počela letnja sezona kupanja na Adi Ciganliji

Lepote Srbije

16:00

Aktuelno 0

Letnja kupališna sezona na Savskom jezeru - Adi Ciganliji zvanično je počela, a kupalište će biti otvoreno svakog dana do 18.30 sati kada će na plažama jezera dežurati spasilačka ekipa.

PRAVAC NA "BEOGRADSKO MORE" Počela letnja sezona kupanja na Adi Ciganliji
Shutterstock

 

Prosečna temperatura vode u jezeru dostigla je 22 stepena, što je međunarodni standard za bezbedno kupanje.

Javno preduzeće "Ada Ciganlija" apeluje na posetioce da poštuju pravila ponašanja koja važe na Savskom jezeru - da se kupaju isključivo u radno vreme kupališta i u zonama koje su bezbedne i obeležene plutajućim bovama, da ne pokušavaju preplivavanje jezera, ne ulaze u vodu pod dejstvom alkohola i psihoaktvinih supstanci, te da poštuju upozorenja i savete spasilaca, objavljeno je na sajtu Beoinfo.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Vladika Atanasije

SNAŽNA PORUKA VLADIKE ATANASIJA Veoma je važno je da poslušamo ove reči!

Aktuelno

16:00

4 maj, 2024

Prijepolje – Episkop mileševski Atanasije uputio je, iz manastira Mileševe, vaskršnju poruku svom vernom narodu Mileševske eparhije, ali i svim ljudima dobre volje svuda u svetu. U pastirskoj poruci Episkop Atanasije je, pored ostalog, rekao da smo ušli u najznačajnije dane u godini, praznik Vaskrsenja Hristovoga, u događaj kojim je Hristos započeo naše, čovečansko, vaskrsavanje, u događaj koji preinačuje način života, preobražava svet i istoriju.

Komentari(0)

Loading