BELI KIŠOBRANI I LUDI LETNJI PLES, iz ovog grada POSLATA NAJLEPŠA SLIKA: Bravo deco, ovako se predstavlja mladost Srbije! (FOTO)

Lepote Srbije

17:00

Aktuelno 0

Blizu hiljadu maturanata na dirljiv način obeležilo kraj srednjoškolskog obrazovanja.

BELI KIŠOBRANI I LUDI LETNJI PLES, iz ovog grada POSLATA NAJLEPŠA SLIKA: Bravo deco, ovako se predstavlja mladost Srbije! (FOTO)
Foto: Rina

Već godinama unazad se održavaju maturantski plesovi širom Srbije i ostavljaju prelep utisak, naročito u ova teška vremena za Srbiju. 

Deca u Užicu su pokazala kako se spaja, a ne razdvaja mladost Srbije.

Tradicionalno, plesom na Trgu partizana, užički maturanti pridružili su se manifestaciji “Ples sa Evropom”, čime su obeležili i završetak srednjoškolskog obrazovanja. Generaciji koja broji ukupno 912 maturanata obratila se gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

“Srećni smo što i danas šaljete najlepšu sliku iz našeg grada, ali ujedno i tužni što radost ove godine nije potpuna. Zato, neka ovaj ples bude posvećen i svim mladim ljudima bez kojih smo ostali u dva tragična događaja, sa nadom da se nikada više neće ponoviti. Čestitam vam završetak srednjoškolskog obrazovanja, sa željom, da budete zdravi i uspešni, nastavite školovanje i vratite se u Užice, koje ćete svojim znanjem razvijati, jer vi ste ponos i budućnost ovog grada!”

Grad je i ove godine izdvojio sredstva u iznosu od oko 800 hiljada dinara za nabavku majica i kišobrana za koreografiju koju su maturanti izveli.

Bravo deco!

plivanje

Čovek koji snagom svoje volje ruši sve granice: Lazar iz Čačka vidi samo dva odsto ali sprema se za takmičenje u Engleskoj, svako jutro pliva i to preporučuje svima

Aktuelno

10:00

19 jun, 2024

Kupališna sezona na gradskim bazenimau Čačku već je počela, a to je iskoristio i poznati paratriatlonac iz grada na Moravi, koji se priprema za takmičenje u triatlonu u Engleskoj. Lazar Filipović je momak, koji snagom svoje čelične volje ruši sve predrasude i barijere i to sa svega dva odsto vida. Ono što je važno za dobru kondiciju, kako ovaj paratriatlonac ističe, pre svega jeste trening, a posebno naglašava benefite plivanja kao prve jutarnje aktivnosti.

Komentari(0)

Loading