MOŽETE IMATI ČAK 9 DANA ODMORA: Ovo su neradni dani za 1.maj

10:00

Aktuelno 0

Praznik rada - 1. i 2. maj ove godine padaju početkom nedelje odnosno ponedeljak i utorak, te će mnogima ovo biti produženi vikend.

MOŽETE IMATI ČAK 9 DANA ODMORA: Ovo su neradni dani za 1.maj
Shutterstock

Međutim, ukoliko vam je ostalo bar tri dana od starog odmora onda možete uzeti sredu, četvrtak i petak i te samim tim spojite te dane sa prvim vikendom u maju i dobijete čak devet dana odmora.

Dakle, možete spojiti sa vikendom dva dana praznika, zatim tri preostala radna dana u nedelji i dva vikenda te ćete za to vreme imati i mogućnost da negde i otputujete.

Što se tiče neradnih dana do kraja godine 28. juna je prvi dan Kurbanskog bajrama za pripadnike islamske zajednice, zatim 11. novembra Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a 25. decembra je katolički Božić.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

dragačevo

Sijaće Dragačevo kao Las Vegas: Postavljaju se savremene trafo-stanice u Lučanima koje će osvetliti tunele na auto-putu ali i čitav kraj, poslednje čudo tehnike biće ugrađeno

Aktuelno

14:00

26 jul, 2024

Visoke temperature koje danima unazad pokoravaju Srbiju nisu omele vredne neimare koji rade na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki od Pakovraća do Požege da svoje poslove privode kraju. Trenutno je u toku elektrifikacija, a nove trafostanice vredne više od 700 miliona dinara osvetliće tunele kroz planinu Jelicu, Munjino brdo i Laz, ali i pola Dragačeva.

Komentari(0)

Loading