KAD KRENE PO MARFIJEVOM ZAKONU - NOVINAR IZ NOVOG SADA ZABLOKIRAO U JAVLJANJU UŽIVO: Snimak je HIT na društvenim mrežama

Lepote Srbije

13:00

Aktuelno 0

Nije prijatno kada se "zamucate" u društvu, a kamoli pred milionima ljudi. Trema čini svoje!

KAD KRENE PO MARFIJEVOM ZAKONU - NOVINAR IZ NOVOG SADA ZABLOKIRAO U JAVLJANJU UŽIVO: Snimak je HIT na društvenim mrežama
Printscreen/TikTok

Mladi novinar Sebastijan Nađ je postao hit na društvenim mrežama i to zbog jedne stvari koja bi svakom mogla da se desi. Naime, on se tokom javljanja uživo iz Novog Sada, narodski rečeno, zablokirao.

Sve je počelo kao i bilo koje uključenje, voditelj u pančevačkom studiju najavljuje novinara na terenu, novinar se javlja i počinje da priča, ali…

„Dobro veče dragi gledaoci, nalazimo se ispred simbola jermenske hrišćanstva… A to je…“ i onda je nastupila totalna blokada i tišina koje se plaši svaki novinar koji se javlja uživo sa terena. Ona neprijatna.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

„Zabagovao sam potpuno“, rekao je Sebastijan više za sebe i izvukao papir iz džepa ne bi li se podsetio teme o kojoj treba da priča, ali reči nisu dolazile. Trema je učinila svoje i on je pokušao da nešto došapne voditelju u studiju koji je pomenuo vremensku prognozu, a javljanje je zatim prekinuto.

Ostatak neverbalne komunikacije pogledajte na snimku ispod:

 

 

Neko je okačio taj deo „Pančevačkog popodneva“ na TikTok koji je za kratko vreme postao viralan sa neverovatnih 92.000 pregleda.

Komentara je bilo dosta.

„Hahahaha, ovo je hit“, „Minut ćutanja“, „Prop’o“, „Šta ti bi druže?“, „A ni puškice ne pomažu, brat“, „Kad te stranka zaposli jer si vikendom stajao na štandu“, „Ne kapiram kako ne zna da se izvuče iz situacije, nego čeka“, „Meni neugodno“, „Dobro se spremio“, „Kad dobiješ posao preko veze“, „Moj ti. Ko’ biva’ naučio, a ne znaš ni o čemu si učio“ – bili su neki od ne tako prijatnih komentara ljudi na TikToku.

Dosta njih se i smejalo ovom gafu, ali bilo je i onih koju su u potpunosti shvatali problem u kom se mladi novinar našao.

„Pozdrav za Sebastijana sve nas je lepo nasmejao, bice bolje drugi put“, „Ja kad odgovaram“, „A duša“, „Podrška! „Dečko samo napred, može svakome da se desi, sve je to normalno i sastavni deo života! Podrška“, „Ljudi, trema“, „Možda je dečku prvo uključenje i da su ga anksioznost i depresija urnisali“, „Sve ok, desi se“, „Koliko ga plaćaju, dobro je“, „Sladak je“, pisali su pozitivne poruke i slali ohrabrenje novinaru.

Kada su ovakve situacije u pitanju, bitno je imati na umu da osoba koja se komentariše, je stvarna i da ima osećanja. Ovako nešto je svakom ko se bavi javnim poslom moglo da se desi. Dešavalo se u prošlosti, dešavaće se i u budućnosti jer kada je javljanje uživo u pitanju, sve je moguće, to je Marfijev zakon ponekad. Jednostavno, posao je takav.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading