ZA SRBIJU NEMA SVETSKE KRIZE? Braća Tarabići predskazali sledeći ishod rata (FOTO/VIDEO)

Lepote Srbije

19:05

Aktuelno 0

Na čuvenoj planini proroka kažu da ratne zime neće biti, a šta kažu Čačani?

ZA SRBIJU NEMA SVETSKE KRIZE? Braća Tarabići predskazali sledeći ishod rata (FOTO/VIDEO)
Shutterstock

I dok se na teritoriji Rusije mobilišu civili i čitav svet strahuje, meštani srpskog sela Kremna na obroncima Tare mirno spavaju. Na čuvenoj planini proroka kažu da ratne zime neće biti, jer su Tarabići u svojim knjigama davno predskazali ishod ove svetske krize.

Shutterstock
 

- Kod nas, u Srbiji, ratova neće biti, postoji mogućnost da ratuju druge zemlje preko nas. Tarabići su rekli da će biti plamena u Ukrajini ja do tada nisam ni znao da ona postoji, pa se u knjizi nastavlja da će se vatra proširiti na više delova,a kao što vidimo došlo je to vreme gde će narod biti nezadovoljan izaćiće na ulice i zavladaće boleština, a to je kuga. Nema tu mnogo priče, zapisano je pre više od 200 godina da Rusija postaje najveća svetska sila - kazao je Obrad Mirković iz Kremana, sela proroka.

FOTO:RINA
 

Ipak njihovo mišljenje ne dele građani Požege i Čačka, koji i te kako strahuju od razvoja ratne situacije u Rusiji i Ukrajini. Najviše se plaše atomskog udara.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Mislio sam da ova kriza neće trajati dugo, sada se već plašim da ne bude još gore. Ako aktiviraju i bace atomsku bombu bićemo svi sravnjeni sa zemljom. Bojimo se mogućeg smaka sveta, čim prete najjačim oružjem. Ovo je propast. Ako Rusija ne obustavi vojne operacije nad Ukrajinom, odosmo u propast i mi i ceo svet. Nato podržava one koji su krivi, mislim na Ukrajince - kazao Slobodan Vasilijević iz sela Ljubić kod Čačka. Slično mišljenje dele građani Požege, naročito stariji koji su ratno stanje već prošli.

FOTO:RINA
 

"Na svojoj koži smo već dobro osetili kako izgleda kad strahujete za svoj i živote svojih najmilijih. Da li će biti mobilisani i poslati u rat. Bilo ne ponovilo se. Svaki dan slušamo vesti i sve se nadamo da će se konačno ljudi urazumiti i prestati sa ovim krvoprolićem i stradanjem", kažu u Požegi.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading