Čuvena Kasandra želi da ponovo dođe u Srbiju i upozna Miloša Bikovića: "Sanjam da se vratim "

Glumica Koraima Tores, u Srbiji prepoznatljiva po ulozi čuvene Kasandre iz istoimene serije, bila je veoma popularna u Srbiji 90-ih godina, a njena popularnost traje i danas.

Čuvena Kasandra želi da ponovo dođe u Srbiju i upozna Miloša Bikovića: "Sanjam da se vratim "
Printscreen/Youtube

Ona je 1997. godina posetila našu zemlju, a kako kaže ima veliku želju da dođe ponovo.

- To bih baš volela, sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila u Srbiji, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. LJudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas - rekla je Kasandra za Informer.

Koraima ima želju da snimi film sa našim proslavljenim glumcem, Milošem Bikovićem:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Glumica prati i rad Emira Kusturice i kako kaže, veoma joj se dopadaju njegovi filmovi.

- On mi je već dugo jedan od omiljenih reditelja. Sviđaju mi se njegovi filmovi, način rada, kadrovi, dubina njegovih priča... Dok gledam njegove filmove, ulazim u neki čarobni svet, iz kojeg posle izlazim drugačija. Bila bih najsrećnija da igram u filmu koji režira Kusturica - rekla je Koraima Tores, pa dodala da obožava našu muziku: "Sviđa mi se Ceca".

 

Informer

čuvarkuća

ČUVARKUĆA Neuništiva biljka sa obiljem lekovitih svojstava

Zanimljivosti

18:00

21 maj, 2024

Čuvarkuća (lat. Sempervivum) dobila je svoje ime iz latinskog jezika. Sempervivum potiče od latinske reči koja znači “zauvek živ”. Ova biljka je poznata po svojoj izdržljivosti i sposobnosti da preživi u teškim uslovima, uključujući hladnoću i sušu. Njeno ime sugeriše da je “uvek živa” i da može opstati bez obzira na okolnosti. Takođe, naziv čuvarkuća može se povezati s njenom tradicionalnom ulogom kao amajlije koja štiti domaćinstvo i donosi sreću.

Komentari(1)

Loading
Ljubiica

16.04.2024 15:16

Dragana, teraj ga gde mu je mesto. Ako si naška dečka, bravo!