Šok u Priboju, otac se odrekao sina preko facebooka: Razočarani čovek napisao - molim vas bez glupih pitanja, jer odgovarati neću

Ovaj post izazvao je nevericu kod mnogih sugrađana.

Priboj
rina

Već smo navikli da na društvenim mrežama možemo pročitati sve i svašta i da retko šta može iznenaditi. Međutim, to je ipak uspelo jednom Pribojcu koji je one koji ga prate na facebooku ostavio u čudu. Naime, on se odrekao svog sina.

- Javno se odričem M. O. koji mi je po krvi bio sin, zbog ponašanja prema roditelju, od danas on više nije u nikakvom srodstvu sa mnom. I molim vas, bez glupih pitanja, jer odgovarati neću, napisao je Z. O.

Ovaj post izazvao je nevericu kod mnogih sugrađana.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Nisu ni deca više kao što su bila. Ko zna šta je čoveka nateralo na ovo, komentar je koji se mogao čuti danas u Priboju.

Mada, bilo je onih koji ne podržavaju ovakvu odluku očigledno veoma razočaranog oca.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading