Ove TAJNE se kriju iza IMENA DECE NOVAKA I JELENE: Đoković otkrio posebna značenja i oba su vezana za SRBIJU

Novak Đoković koji će danas u drugom kolu US Opena igrati protiv Španca Španca Bernabea Zapate, i njegova supruga Jelena Đoković odabrali su da su njihova deca zovu Tara i Stefan. Simbolika imena se i nazire, a slavni sportista je otkrio zašto je izbor bio upravo ovakav.

Ove TAJNE se kriju iza IMENA DECE NOVAKA I JELENE: Đoković otkrio posebna značenja i oba su vezana za SRBIJU
Printscreen/Youtube

"Кoliko samo lepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Perućac i Zaovine, istorijska reka Drina koja moćno teče i očarava svakog ko je ugleda. Zahvalni smo na zajedničkom,porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživanju bisera naše divne zemlje", napisao je Novak Đoković 2020. na Instagramu pa napomenuo da je lepota ove planine jedan od razloga što je njihova ćerka dobila ovo divno ime.

Novak Đoković je 2014. kada je sa suprugom dobio sina Stefana, izjavio za britanske medije sledeće: "Znam da je Stefan internacionalno ime, ali ima veliku važnost u našoj zemlji. Nastalo je još u 12. veku, nosili su ga prvi kraljevi. Jelena i ja volimo simboliku, nama su veoma važni koreni i vezani smo za Srbiju, pa iako je Stefan rođen u Monaku, on je Srbin".

Idemo, Nole! Do još jedne pobede!

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ikone mirotočile

U OVOJ CRKVI Mirotočile tri ikone, a sve se dogodilo u TEŠKOM trenutku i uoči velikog PRAZNIKA (FOTO)

Zanimljivosti

19:00

29 april, 2024

Ljubovija - U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku, verujući narod koji živi na teritoriji opština Ljubovija prisetio se pravog Božijeg čuda koje se pre par godina takođe uoči Vaskrsa dogodilo u Crkvi Svetog Preobraženja. Tri ikone su mirotočile, a Jovana Milovanović koja je u ovoj crkvi provela čitavu deceniju radeći kao prodavac u crkvenoj prodavnici, živi je svedok svega što se toga dana dogodilo.

Komentari(1)

Loading
Dana

01.09.2023 21:28

Svaki rad i trud se kad tad isplate, pa se i mi svi nadamo i borimo za bolju budućnost