Ruskinja koja je razbesnela Srbe pokazala gde živi: Skućila se nedaleko od Beograda i PLAĆA KIRIJU SAMO 100 EVRA

Lepote Srbije

20:00

Zanimljivosti 0

Za Kseniju i njenog muža Vladislava Srbija je čula kada je na svom Jutjub kanalu izjavila da „Srbi za Ruse nisu bratski narod“, odnosno da u Rusiji pojma nemaju gde je Srbija i ko su Srbi, nasuprot našem narodu koji izuzetno ceni „prijateljstvo“ koje postoji između ove dve nacije.

Ruskinja koja je razbesnela Srbe pokazala gde živi: Skućila se nedaleko od Beograda i PLAĆA KIRIJU SAMO 100 EVRA
Printscreen/Youtube

Ksenija i Vladislav su u našu zemlju stigli u septembru prošle godine i posle bezuspešne potrage za stanom u Beogradu, iznajmili su kuću na sat vremena od Beograda, koju je ova blogerka sada odlučila da pokaže svojim pratiocima.

Prvo što je rekla u videu i što je svima privuklo pažnju jeste cena od samo 100 evra za mesečni najam, a Ksenija otkriva i da planira uskoro da renovira dom.

„Sad je već nemoguće da iznajmite bilo šta u Beogradu za 300 evra. Mi naravno ne živimo u Beogradu, živimo u malom mestu na sat vremena od Beograda“, objasnila je.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Najpre je pokazala mali hodnik u kojem se nalazi samo čiviluk, zatim je usledio kadar iz dečje sobe koju nije želela da pokaže celu, a potom se našla u kupatilu.

„Jednostavno, staro kupatilo. Imamo sve što nam treba. Tuš kabinu, ve-ce šolju, mašinu za veš“, rekla je ona i istakla kako u kupatilu nema grejanja.

Dnevnu sobu spojenu sa malom kuhinjom Ksenija naziva višenamenskom prostorijom, budući da se u njoj kuva, ruča i radi, a bračni par i spava na garnituri koju su sami kupili.

Uprkos tome što joj još uvek nedostaje televizor, Ksenija dodaje da se žena koja joj iznajmljuje kuću potrudila da imaju sve što je potrebno za početak, poput šporeta, frižidera, stola i stolica. Kasnije je, kaže, sama počela da menja deo po deo dotrajalog nameštaja i kuhinjskih aparata.

Njeni pratioci se nisu libili da u komentarima izraze oduševljenje izgledom kuće, ali i cenom koju plaća, te je većina poručila da je „baš jeftino prošla“.

„To je baš jeftino, skoro besplatno“, „Kakva sjajna ponuda! Kad uzmemo u obzir ludilo sa inflacijom po celom svetu, čini se da ste vi pravi srećnici“, „Za 100 evra u Beogradu ne možeš da iznajmiš ni baraku, a kamoli kuću!“, glasili su neki od komentara.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading