Traži se mesto više, skoro svi smeštajni kapaciteti na Zlatiboru uveliko rezervisani

14:00

Turizam 0

Srpska planina i dalje među najposećenijim lokacijama u regionu

Zlatibor
rina

Sunčano veme i slobodni dani su za predstojeće praznike dobitna kombinacija, a ako je suditi po rezervisanosti smeštajnih kapaciteta Zatibor će ponovo biti jedna od najposćenijih destinacija u Srbiji. Na ovoj planini sve je spremno za veliki broj gostiju, a za sve koji se odluče ovde da provodu praznike pripremljen je bogat program.

- Sve je spremnno za novogodišnju euforiju. Kod nas je proslava počela već pre nekoliko danas, kada je na Kraljevom trgu, Leontina sa horom Čarolija održala koncert za decu gde je bila organizovana podela paketića za najmlađe. Tokom dana se očekuje da će najveći broj gostiju pristići na Zlatibor, rekla je za RINU Nevena Majstorović iz TO Zlatibor.

Ona dodaje da je popunjenost smeštajnih kapaciteta izuzetna i da ima još mesta samo u domaćoj radinosti.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Pošto rezervacije stižu iz sata u sat očekujemo da će smeštajni kapaciteti do nedelje i tu biti rasporadati, tako će se na Zlatiboru i ove godine tražiti krevet više”, rekla je Nevena Majstorović.

Zlatiobor je planina koja pruža mnoštvo sadržaja i bez snega, svi lokaliteti su dostupni, tematski parkovi su prilagodili ponudu sezoni, a svi hoteli imaju velnes i spa sadržaje.

U novogodišnjoj noći goste će zabavljati Saša Matić i trubači, dok će za reprizu Nove godine na Kraljevom trgu nastupati Magla bend.

zlatibor

Prolećni safari oko Ribničkog jezera, a Gold gondola radi sat vremena duže: Zlatibor već rezervisan za praznike, turisti mogu da uživaju u brojnim sadržajima

Turizam

12:00

28 april, 2024

Jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji za oredstojeće praznke, svakako će biti planina Zlatibor, a u prilog tome svedoči i to što su skoro svi smeštajni kapaciteti popunjeni i traži se krevet više. Spremna da primi goste, ali i obezbedi im nezaborvne momente svakako je i najduža Gold gondola.

gornja gorevnica

Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj

Turizam

14:00

27 april, 2024

Gradsku vrevu i sivilo asfalta nastavnik muzike iz Čačka, Radovan Tanasijević, odlučio je da zemeni vedrim nebom i cvrkutom ptica. Vratio se u svoje rodno selo Gornju Gorevnicu i na imanju svojih predaka napravio pravi mali raj, za oči i za dušu. Na ognjištu je obnovio sve kao što je bilo nekad, kao što su to činili naši preci.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading