BER GRILS PREŽIVEO SRBIJU Ono što je izjavio za Staru Planinu je oduševilo celu naciju

Jelena Vamović

16:24

Turizam 0

Poznati avanturista Ber Grils boravio je u Srbiji, i to na Staroj planini nekoliko dana, gde je snimao svoju popularnu emisiju "U divljini sa Berom Grilsom"

BER GRILS PREŽIVEO SRBIJU Ono što je izjavio za Staru Planinu je oduševilo celu naciju
privatna arhiva

 

Poznati avanturista Ber Grils boravio je u Srbiji, i to na Staroj planini nekoliko dana, gde je snimao svoju popularnu emisiju „U divljini sa Berom Grilsom“.

privatna arhiva

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ber Grils je boravio u hotelu „Stara Planina“, gde su nam rekli da je bio oduševljen našom kuhinjom, Starom planinom i Srbijom uopšte.

Kako otkriva Goran Karadžić, direktor JP Stara Planina – SP RESORT, u snimanju emisije uključena je naša helikopterska jedinica MUP-a.

– Snimio je svoj deo za emisiju i odleteo danas. Rekao nam je da je Stara Planina jako zanimljiva zbog njene raznovrsnosti. Ovo je velika stvar za Srbiju i Staru Planinu, dodaje i da je najveća želja Grilsu da snimi emisiju sa našim teniserom Novakom Đokovićem, što je u više navrata i spominjao – izjavio je Goran Karadžić.

Ber Grils redovno održava kondiciju dok je boravio u hotelu „Stara planina“ redovno je obilazio fitness centar.

 

privatna arhiva

 

Vodena pećina-reka Pranjica

DRAGULJ U SRCU SRBIJE Vodena pećina koju MORATE videti, speleolozi su istražili samo njenih prvih 200 metara, za ostatak se čekaju ronioci (FOTO)

Turizam

20:00

29 april, 2024

Arilje - Iako nije poznata kao Tara i Uvac, reka Panjica koja protiče kroz sela u blizini Arilja pravi je turistički biser koji je od strane posetilaca prepoznat tek pre nekoliko godina, kada su se usled pandemije mnogi upustili u istraživanje predela u Srbiji. Doboko usečen kanjon jedan je od najlepših u ovom kraju i predstavlja pravo blago očuvane, netaknute prirode. Kroz tok Panjice vodi vas staza dugačka oko 1.000 metara, a sve one koji se odluče da je prepešače na samom kraju očekuje nagrada, jer se tu nalazi jedinstvena Vodena pećina.

Komentari(0)

Loading