BEOGRADSKI DANI PORODICE promocija porodičnih vrednosti, istorije, tradicije i kulture

Na više lokacija u Beogradu, uz centralni, celodnevni događaj na Trgu republike, promovisaće se porodične vrednosti, naša tradicija, istorija, kultura i sve ono što grad u segmentu očuvanja ovih stubova našeg društva može da ponudI

BEOGRADSKI DANI PORODICE promocija porodičnih vrednosti, istorije, tradicije i kulture
Shutterstock

Grad Beograd 17. i 18. juna prvi put organizuje manifestaciju "Beogradski dani porodice", koja proglašena manifestacijom od posebnog značaja. Ovaj događaj obeležiće 2023. godinu, s namerom da postane tradicionalan.

Na više lokacija u Beogradu, uz centralni, celodnevni događaj na Trgu republike, promovisaće se porodične vrednosti, naša tradicija, istorija, kultura i sve ono što grad u segmentu očuvanja ovih stubova našeg društva može da ponudi.

Centar grada biće pretvoren u veliku pešačku zonu, a deca i porodica biće u prvom planu.

Kolektivno venčanje održaće se na Trgu republike, a na potezu od Trga republike do Kalemegdana, Beograđane i goste glavnog grada očekuje bogat umetnički, kulturni i sportski program: kreativne radionice, pozorišne predstave, sportske aktivnosti za mlade ...

Đokijada

KAKVA MANIFESTACIJA Nikad više ĐOKA na jednom mestu!

Manifestacije

18:00

12 maj, 2024

Stara Pazova/Belegiš - Skoro da nema osobe na prostoru bivše Jugoslavije koja nije čula za glavne likove iz mnogih viceva, Muju i Hasu, Pericu i Đokicu. I dok se Bosanci najčešće smeju dogodovštinama ove prve dvojice, srbi to najrađe čine uz Đoku.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading