19. SERBIA FASHION WEEK Od 26-30 aprila organizuje se u Novom Sadu jedna od najvećih nedelja mode

Lepote Srbije

21:00

Manifestacije 0

Serbia Fashion Week je dugoročni projekat koji radi na stvaranju ekonomskog razvoja i mogućnosti za sledeću generaciju dizajnera mode, modnih dodataka i tekstila dok se Srbija priprema za integraciju u Evropsku uniju.

19. SERBIA FASHION WEEK Od 26-30 aprila organizuje se u Novom Sadu jedna od najvećih nedelja mode
Printscreen/Instagram

„Serbia Fashion Week“ je peta najveća nedelja mode u Evropi i najveća nedelja mode u Jugoistočnoj Evropi prema broju posetilaca, kvalitetu produkcije i kvalitetu i obimu programa. Svako izdanje festivala poseti blizu 30.000 posetilaca kojima se predstavi oko 70 modnih dizajnera.Sastavljen je iz nekoliko segmenata: internacionalna moda, domaća moda, edukativne konferencije, seminari, radionice i panel diskusije.


Ova nova talentovana generacija će u budućnosti biti značajna za otvaranje radnih mesta i ekonomski razvoj u zemlji. Serbia Fashion Veek je savršeno vozilo koje svetu pokazuje svu energiju, mladost, entuzijazam i uživanje ne samo svojih talentovanih mladih dizajnera, već i veštih proizvodnih i proizvodnih sektora.

Kao profesionalni prozor u svet, Serbia Fashion Veek je savršeno medijsko sredstvo koje već Srbija pomaže da se podigne međunarodni profil zemlje kao kulturnog centra i promoviše modna, modna i tekstilna industrija Srbije, kao i proizvodni i turistički sektori.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

*Nacionalna modna komora Srbije, zvanični predstavnik Srbije u Evropskom savetu za modu, organizuje Serbia Fashion Week.
 

MESTO Novi Sad

Izvor: serbiafashionweek

Komentari(0)

Loading