TRIK ZA POHOVANE ŠNICLE: Dodajte jedan jeftini sastojak i ono će se žuteti kao dukat
Tajna iskusnih domaćica

Ništa slađe od hrskavo pohovanih šnicli ili piletine koja krcka pod zubima, ali ne uspevaju sve domaćice da ovako pripreme ručak.
Dešava se da meso upije previše ulja, da smesa bude gnjecava i deblja nego što smo želeli, ali uz naš specijalni savet će vam uvek jelo biti kao sa slike.
Isto važi i za pohovane tikvice koje svi toliko volimo i koje su lep, a jeftin prilog svakom jelu pa čak i samostalni obrok.
Možda vas zanima:


TAJNI SASTOJAK ZA SOČNO MESO: Obložite ga kriškama ove voćke i biće ukusnije nego ikada
Isprobajte trik koji vam može pomoći da pripremite najukusnije meso
Možda vas zanima:


TAJNI SASTOJAK ZA SOČNO MESO: Obložite ga kriškama ove voćke i biće ukusnije nego ikada
Isprobajte trik koji vam može pomoći da pripremite najukusnije meso
Možda vas zanima:


TAJNI SASTOJAK ZA SOČNO MESO: Obložite ga kriškama ove voćke i biće ukusnije nego ikada
Isprobajte trik koji vam može pomoći da pripremite najukusnije meso
Tajna je u sastojku koji možete koristiti umesto brašna, a reč je o kukuruznim pahuljicama, popularnom „kornfleksu“. Sameljite ih u blenderu, pomešajte sa suvim začinom i biberom pa pripremite meso ili povrće i uvaljajte prvo u jaja pa u mleveni „kornfleks“.
Zatim pržite na srednjoj temperaturi, a kad postanu zlatnožute, izvadite iz na kuhinjski papir i ocedite od suvišnog ulja.

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.
Komentari(0)